Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedyny błąd popełniłem wystawiając rękę za okno. Wbił mi się jakiś kawałek żaru i wypalił w nadgarstku dziurę, w którą mogłem włożyć palec. Kurwa widok żarzącego się elementu wtapiającego się powoli w ciało był zajebisty ,-)
8 lat temu tak przejechałem z jakieś 30km od polskiej granicy w Niemczech. Gość na ścigaczu włączył się do ruchu na autostradzie z 300m dalej, mnie wyprzedziła jakaś osobówka. 3 zakręty dalej, jakieś 4km. Osobówka na awaryjnych i 350m dalej słup czarnego dymu. Myślę sobie, pierdolę stać w tym korku jak służby przyjadą. Podjeżdżam i widzę naszą motopizdę co się do ruchu włączała wcześniej. Noga i tylne koło leżą po lewej stronie przy barierkach, a reszta dopala się wbita w prawą stronę w barierki. Ale paliwo się rozlało i ognia w chuj pośrodku, plus jakieś elementy leżą. Myślę chuj, najwyżej wymienie koło jak przebiję. Zwolniłem do 70 i przejechałem. W ułamku sekundy w samochodzie zrobiło tak kurewsko gorąco, w nosie mnie zaswędziało i oczy mi wyschły. Tak to mniej więcej wygląda. Potem się dowiedziałem, że zaoszczędziłem 4h czekania. Także, nie lękajcie się!
ale akcja, szczochy z butelek ci nie wyparowały?
Po prostu się zastanawiam o czym wtedy myślał dzbanie xD nie poddaje pod krytykę tego co zrobil
Po prostu kiepsko to ubrałeś w słowa. A tu siedzą poważni ludzie. D
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów