📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:51
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Napinaczka drogowa
- teraz popularne
🔥
Tesla to przyszłość xD
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Terminator 2?
"Ciekawe co miał w głowie wjeżdżając w płomienie:D"
A co miał zrobić wg ciebie? myślisz że jest się w stanie zatrzymać na paru metrach?
A co miał zrobić wg ciebie? myślisz że jest się w stanie zatrzymać na paru metrach?
Janusz_k napisał/a:
"Ciekawe co miał w głowie wjeżdżając w płomienie:D"
Po prostu się zastanawiam o czym wtedy myślał dzbanie xD nie poddaje pod krytykę tego co zrobil
Lok napisał/a:
wyjebał przez luwćik
Borsukas napisał/a:
Ciekawe czy butelki z moczem całe
Może przez LUWĆIK je wyniósł ?
8 lat temu tak przejechałem z jakieś 30km od polskiej granicy w Niemczech. Gość na ścigaczu włączył się do ruchu na autostradzie z 300m dalej, mnie wyprzedziła jakaś osobówka. 3 zakręty dalej, jakieś 4km. Osobówka na awaryjnych i 350m dalej słup czarnego dymu. Myślę sobie, pierdolę stać w tym korku jak służby przyjadą. Podjeżdżam i widzę naszą motopizdę co się do ruchu włączała wcześniej. Noga i tylne koło leżą po lewej stronie przy barierkach, a reszta dopala się wbita w prawą stronę w barierki. Ale paliwo się rozlało i ognia w chuj pośrodku, plus jakieś elementy leżą. Myślę chuj, najwyżej wymienie koło jak przebiję. Zwolniłem do 70 i przejechałem. W ułamku sekundy w samochodzie zrobiło tak kurewsko gorąco, w nosie mnie zaswędziało i oczy mi wyschły. Tak to mniej więcej wygląda. Potem się dowiedziałem, że zaoszczędziłem 4h czekania. Także, nie lękajcie się!
Dobry kierowca od początku po wyjechaniu z ognia ciągnął w prawo ale fizyka siła wyższa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów