Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:51
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Napinaczka drogowa - teraz popularne
🔥 Tesla to przyszłość xD - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kogucik_Bałamucik 2025-01-04, 12:22 10
Jebaniutki Mad Max

Zgłoś
donkapusta 2025-01-04, 12:38
Terminator 2?
Zgłoś
Janusz_k 2025-01-04, 12:39 45
"Ciekawe co miał w głowie wjeżdżając w płomienie:D"
A co miał zrobić wg ciebie? myślisz że jest się w stanie zatrzymać na paru metrach?
Zgłoś
Lok 2025-01-04, 13:12 1
Pomyślał chyba ,,spłone zaraz"
I wyjebał przez luwćik
Zgłoś
RobDeMay 2025-01-04, 13:53 3
Janusz_k napisał/a:

A co miał zrobić wg ciebie? myślisz że jest się w stanie zatrzymać na paru metrach?

Po prostu się zastanawiam o czym wtedy myślał dzbanie xD nie poddaje pod krytykę tego co zrobil
Zgłoś
Borsukas 2025-01-04, 14:23 6
Ciekawe czy butelki z moczem całe
Zgłoś
turor 2025-01-04, 15:11 1
Lok napisał/a:

wyjebał przez luwćik

Borsukas napisał/a:

Ciekawe czy butelki z moczem całe

Może przez LUWĆIK je wyniósł ?
Zgłoś
drukarka666 2025-01-04, 15:32 13
8 lat temu tak przejechałem z jakieś 30km od polskiej granicy w Niemczech. Gość na ścigaczu włączył się do ruchu na autostradzie z 300m dalej, mnie wyprzedziła jakaś osobówka. 3 zakręty dalej, jakieś 4km. Osobówka na awaryjnych i 350m dalej słup czarnego dymu. Myślę sobie, pierdolę stać w tym korku jak służby przyjadą. Podjeżdżam i widzę naszą motopizdę co się do ruchu włączała wcześniej. Noga i tylne koło leżą po lewej stronie przy barierkach, a reszta dopala się wbita w prawą stronę w barierki. Ale paliwo się rozlało i ognia w chuj pośrodku, plus jakieś elementy leżą. Myślę chuj, najwyżej wymienie koło jak przebiję. Zwolniłem do 70 i przejechałem. W ułamku sekundy w samochodzie zrobiło tak kurewsko gorąco, w nosie mnie zaswędziało i oczy mi wyschły. Tak to mniej więcej wygląda. Potem się dowiedziałem, że zaoszczędziłem 4h czekania. Także, nie lękajcie się!
Zgłoś
szopen_rs 2025-01-04, 15:37 1
Dobry kierowca od początku po wyjechaniu z ognia ciągnął w prawo ale fizyka siła wyższa
Zgłoś
żmij 2025-01-04, 16:54 1
drukarka666 napisał/a:

Także, nie lękajcie się!

"Tak że".
Nie ma za co.
Zgłoś
metyoo 2025-01-04, 17:29
w głowie miał tylko jedno - niewiele!
Zgłoś
BambiPMT 2025-01-04, 17:34 2
W głowie nie wiem, ale w gaciach gówno.
Zgłoś
Sławojka 2025-01-04, 19:41

Que pasa?!?!
Zgłoś
Janusz_k 2025-01-04, 20:07
RobDeMay napisał/a:

Po prostu się zastanawiam o czym wtedy myślał dzbanie xD nie poddaje pod krytykę tego co zrobil

Dzban to sam jesteś zadając takie pytanie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem