📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak dla mnie to rowerzyści to pedały. Cisną po tych przejazdach jak ten tępe lemingi. Kurwa zasada ograniczonego zaufania i mniej jest wypadków! Poza tym gościowi włos z głowy nie spadnie jak puści samochód. Ale nie, woli się kurwa zabić.
artiee napisał/a:
Jak dla mnie to rowerzyści to pedały. Cisną po tych przejazdach jak ten tępe lemingi. Kurwa zasada ograniczonego zaufania i mniej jest wypadków! Poza tym gościowi włos z głowy nie spadnie jak puści samochód. Ale nie, woli się kurwa zabić.
Dla mnie ty jesteś pedałem, ale dlatego, że ssiesz chuja.
think666 napisał/a:
Dla mnie ty jesteś pedałem, ale dlatego, że ssiesz chuja.
Nie wydaje mnie się. Nigdy tego nie robiłem, ale Ty pewnie masz doświadczenie.
to była ścieżka rowerowa i rowerzysta mógł przejechać przez ulicę z zachowaniem ostrożności. Ale to kierowca miał obowiązek go przepuścić. Znam kilku gości, którzy na takie sytuacje wożą starą metalową pompkę, albo prawą korbę od roweru. Zębatka wbita w maskę to naprawdę piękny widok.
artiee napisał/a:
Tak tak współczujemy, w końcu nauczysz się jeździć na rowerze - nie martw się, ale na razie się tak nie spinaj na tych co już potrafią
artiee napisał/a:
Nie wydaje mnie się. Nigdy tego nie robiłem, ale Ty pewnie masz doświadczenie.
Skoro posty są usuwane przesłałem ci przez PM jego treść. Baw się dobrze.
Nie mam nic do rowerzystów. Tutaj rowerzysta powinien zostać przepuszczony, ale ku*wa jak widzę rowerzystów jadących po ulicy, a mają do tego obok drogę rowerową i lub szeroki chodnik to czasem mi się chcę po prostu w nich wjechać... Jeszcze czasami zamiast gęsiego jechać to 2 krowy obok siebie jadą i to zwłaszcza wtedy kiedy nie da rady ich wyprzedzić bo wąska ulica a z naprzeciwko od cholery samochodów....
ja bym do tego gnoja na rowerze wysiadl i zdjal mu ta kamerke bardzo szybko... ten nowy przepis na pewno nie jest po to, zeby rowerzysci mogli wpadac na przejscie z dowolna predkoscia jak pieprzone lemingi.
ta babka pieszego na pasach by zauwazyla, ale jesli rowerzysta zbliza sie z predkoscia 15-20km/h, to jej sie nie dziwie.
az mi gul skoczyl na wieczor...
a drugi filmik z komentarzy... czy ten rowerzysta naprawde jest az takim debilem, zeby swiadomie pakowac sie pod jadacy samochod?!
ta babka pieszego na pasach by zauwazyla, ale jesli rowerzysta zbliza sie z predkoscia 15-20km/h, to jej sie nie dziwie.
az mi gul skoczyl na wieczor...
a drugi filmik z komentarzy... czy ten rowerzysta naprawde jest az takim debilem, zeby swiadomie pakowac sie pod jadacy samochod?!
do kierowców - Czy jak przejeżdżacie przez skrzyżowanie i ktoś ma Ciebie z prawej to stoisz w miejscu czy kurwa jedziesz ? Jedziesz bo masz pierwszeństwo, tak jest i w tym przypadku a jak kierowca samochodu nie widzi rowerzysty i się w niego wpieprzy to w najlepszym przypadku mandacik o ile rowerzyście się nic nie stanie.
Przepisy są przepisami i chuj nam do tego. Trzeba ustąpić rowerzyście to się ustępuje, ja nie widzę w tym nic trudnego i do cholery zatrzymuje się i motocyklem jak i samochodem! Sam poruszam się także na rowerze i oczekuje od innych przestrzegania przepisów. Jeśli głupia baba jedzie na oślep to później tak jest. Czy jeśli wymusi ktoś wam na drodze z pierwszeństwem to też go bronicie? W tym przypadku rowerzysta ma mieć CZYSTĄ DROGĘ!
baba głupia fakt... ale rowerzystów niedługo trzeba będzie przenosić na plecach po tych przejazdach. nie ma co spinać dupy w piździerniku już nie będzie tego gówna na drogach co robi rowerzysta na czerwonym ? ma zielone na pasach, tak właśnie przestrzegają przepisów śmigaj tak jak im pasuje, tyle w temacie ch*j z nimi
ale jak rowerzysta widział że stary opel się przed niego pakuje, to mógł się zatrzymać a nie dryć na pałę jak święta krowa jakaś
To, że jakaś tępa dzida nie rozróżnia przejścia dla pieszych od przejazdu dla rowerzystów to jestem w stanie zrozumieć (i bardzo dobrze gość zrobił, że zwrócił jej uwagę, bo ta jeszcze z mordą na niego... ) ...ale tutaj? Czytając komentarze to się przestraszyłem normalnie. Wszystkim broniącym niedouczonego walenia życzę, aby na tej samej zasadzie przypierdolił im kiedyś tramwaj- bo w końcu większy to co będzie ustępował pierwszeństwa. Się znafffcy znaleźli... jak Twoja znajomość ruchu drogowego kończy się na rozkładzie autobusów to zewrzeć paszczę i nie pierdolić herezji, bo jeszcze jakiś matoł przeczyta i uwierzy.
nie wiem czy ogarniacie ale rowerzysta był w czarnym punkcie widzenia (słupek od strony pasażera) i w dodatku w ruchu (całą swoją trase w czarnym punkcie) dlatego kurwa trzeba sie zatrzymać przed przejściem\ przejazdem
żeby dać sie zauważyć a nie wpierdalać sie pod koła jak pierdolone bezmózgie yeti
żeby dać sie zauważyć a nie wpierdalać sie pod koła jak pierdolone bezmózgie yeti
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów