📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I prawidłowo. Brawo dla gościa, będzie się pizda rządzić według własnego widzimisię. Dodatkowe piwo za ściganie auta na rowerze
o szit z kamerą na głowie jeszcze nie jezdziłem
Głupia pizda. Skręca i chuj, nie ważne co tam jedzie, pociąg, tramwaj, piesi czy rowery, ona skręca więc spierdalać. I takich głupich pizd co przepisów nie znają jeździ od chuja po ulicach. I nie mówię tutaj tylko o kobietach.
Na głowie, w dupie! wszędzie te kamery.
ciekawy jestem jaki był finał tego masakrycznego zdarzenia
@up śmierć z zagadania!
jeżeli ja bym wchodził na przejścia dla pieszych tak jak ten pan wjeżdża to już bym był jebanym trupem
Przez przejście dla pieszych, rowerem się nie jedzie...
Nawet jak masz zieloną strzałkę skrętu i wjedzie w ciebie rowerzysta który ma zielone... to wina będzie rowerzysty. Czyli będzie musiał jeszcze zapłacić za rozbite lusterko itp...
Przy przejazdach rowerowych jest analogicznie.
Nawet jak masz zieloną strzałkę skrętu i wjedzie w ciebie rowerzysta który ma zielone... to wina będzie rowerzysty. Czyli będzie musiał jeszcze zapłacić za rozbite lusterko itp...
Przy przejazdach rowerowych jest analogicznie.
@up według nowego prawa rowerzysta to święta krowa na drodze. On miał pierwszeństwo. Nie zgadzam się z tym przepisem, stwarza duże zagrożenie.
Jebac stara babe w oplu. Moherka pierdolona. A i piwko za nitro boost rowerzysty i prawidlowa reakcje. Trzeba uczyc plebsu prawa.
Prawo zostało zmodernizowane aby temperować tępe pizdy co myślą że są panami na drodze, jeżdżę rowerem i samochodem i wiem co mi można a czego nie z obu stron jeżdżą czasami jak chcą ale mimo wszystko samochód wygrywa z rowerem czy pieszym i kierowca ma kurwa uważać, chyba że jeździ jakimś zajebanym kadetem czy innym gównem i myśli że jest panem drogi.
a ja zaluje ze cos mu sie nie stalo bo brak ostatnio dobrego towaru na hardzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów