📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
i gacie olane
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
co to tam za bobslej, bardziej saneczkarstwo bo koleś leży
swoją drogą pewnie przypięty pasami, do tego klatka bezpieczeństwa, a drze mordę jakby golą dupą jechał po tej rurze...
swoją drogą pewnie przypięty pasami, do tego klatka bezpieczeństwa, a drze mordę jakby golą dupą jechał po tej rurze...
ah no tak, teraz czytam, francuz i wszystko na temat..
ah no tak, teraz czytam, francuz i wszystko na temat..
Nie znam francuskiego, ale pewnie przez całą 'podróż' krzyczał, że się Poddaje.
Chyba przebił barierę dźwięku bo w połowie nie słychać już krzyku.
zamiast oglądać jego ryj wolałbym widzieć to co on widział
@up a nie widzisz, że ten na filmiku tytułowym ma pasy i klatkę? Jest cipa i tyle w temacie każdy kto go broni też jest cipa :]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów