📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dałem piwo jak tylko zobaczyłem, że laska wsiada ma motocykl!
Bo miejsce kobiety jest w kuchni.
Ale kasku bez-szarokomórkowiec to nie chciał...
hehe takiej kobitce to wystarczy kuchnia. I też lepiej kanty pozaklejać....
toć było oczywiste..
"Przejażdżka na motocyklu" ?
Ja dobrze widzę, "motocyklu"!?
Przecież to jest kurwa zwykła wiertarka w innej obudowie!
@GatecrasherKO
Lepsze to niz chinski kibel
Lepsze to niz chinski kibel
GatecrasherKO napisał/a:
"Przejażdżka na motocyklu" ?
Enduro... jak już tak chciałeś bardzo zabłysnąć.
Suzuki ts 50,pomyślcie co by sie stało jakby to był KTM lub np. Honda Cr 500
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
@up
Użytkownik, który odkrył ,,dubla" powinien wpisać w wątku link do jego poprzednika.
Po co to pierdolenie? Skoro Ty pewnie nawet na takim nie jeździłeś Żal dupe ściska, to hejterek w internecie
Użytkownik, który odkrył ,,dubla" powinien wpisać w wątku link do jego poprzednika.
GatecrasherKO napisał/a:
Enduro?
OŁ MAJ GASH !
Po co to pierdolenie? Skoro Ty pewnie nawet na takim nie jeździłeś Żal dupe ściska, to hejterek w internecie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów