Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piszczy przy cofaniu, silnik diesla 3,6 litra w takim czymś hałasuje na 100m co najmniej, tępe kurwisko wyprzedziło spycharkę, jadąca. Ja pierdole, aż się wkurwiłem, że ludzie mogą być aż tak uszkodzeni intelektualnie.
Mój faworyt w kategorii najgłupsza kobieta roku.
Piszczy przy cofaniu, silnik diesla 3,6 litra w takim czymś hałasuje na 100m co najmniej, tępe kurwisko wyprzedziło spycharkę, jadąca. Ja pierdole, aż się wkurwiłem, że ludzie mogą być aż tak uszkodzeni intelektualnie.
Ona to już uszkodzona nie tylko intelektualnie.
Skoro nie wierzysz jak bardzo ludzie mogą być uszkodzeni intelektualnie to chyba za mało czasu na sadolu spedzasz
Skoro nie wierzysz jak bardzo ludzie mogą być uszkodzeni intelektualnie to chyba za mało czasu na sadolu spedzasz
Dość dużo i nawet największe motopizdy nie są aż takimi debilami. Nawet kurwy co automatu nie ogarniają i wjeżdżają w budynki nie są takimi debilami. No kurwa, proszę Cię... tak się dać rozjechać?
Może miała pierwszeństwo? Wtedy logika przestaje mieć znaczenie, czyż nie?
Skąd ty wytrzasnąłeś te 3.6 litra? Chyba raczej 13.6
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów