📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mogła w kuchni zostać to nic by się nie stało
Dorosły umrze po takim potrąceniu, a jak gówniaka tak potrąci to wstaje i biegnie do mamy bo go boli brzuch
Ja sie pytam czy Ci udzie mają niedowład słuchowy? Ja to się zawsze rozejrze 3 razy zanim przejdę, nawet na zielonym, to czyni człowiekowi sadistic, a Ci gruzini, smoluchy?
.
.
.
No tak nazwałem ich ludźmi, mój błąd ...
.
.
.
No tak nazwałem ich ludźmi, mój błąd ...
UP
Takie kurwa czasy w których wmawiają że na drodze pieszy nie musi się martwić bo to kierowca ma obowiązek itd.
Ale tego chuja za rajd na wstecznym to bym z więzienia nie wypuścił.
Takie kurwa czasy w których wmawiają że na drodze pieszy nie musi się martwić bo to kierowca ma obowiązek itd.
Ale tego chuja za rajd na wstecznym to bym z więzienia nie wypuścił.
niech ciapata koza patrzy pod nogi
mariusz3pl wypier...laj z sadistica do Darka-darka Stanu kozy w górach ruchać jak sie nad ciapatymi brudasami litujesz i chcesz ich bronic. to jest SADISTIC !!!! A nie k...rwa oficjalna strona Caritasu
mariusz3pl wypier...laj z sadistica do Darka-darka Stanu kozy w górach ruchać jak sie nad ciapatymi brudasami litujesz i chcesz ich bronic. to jest SADISTIC !!!! A nie k...rwa oficjalna strona Caritasu
GwałcicielKuz napisał/a:
I mówi to wielki sadol cenzorując brzydkie słowa
Juz mnie tyle razy admin usuwal i wyzucano mnoe z fb to sie nauczylem haha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów