📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mogl taktycznie do tego podejsc i zwyczajnie w occie zmiekczyc kolce, a nastepnie zagrac jak w filmie
była krew z dupy czy nie ? oto jest pytanie.
parapsychol napisał/a:
mogl taktycznie do tego podejsc i zwyczajnie w occie zmiekczyc kolce, a nastepnie zagrac jak w filmie
Nie wydaje mi się, żeby ocet miał wpływ na twardość kolców kaktusa. Prawdopodobnie pomyślałeś, że zadziała tak jak na ości ryb (potrawa 'ryba w zalewie octowej' wzięła się stąd, że nie trzeba jebac się z wyciąganiem osci).
Ocet rozpuszcza... Chuj wie, wapń? Generalnie minerały. A za twardość kolców odpowiadały jakieś inne gówna : p
Ta odmiana kaktusa ma tak pizdowato miękkie kolce, że opierdalał go niczym ser spod napleta swojego chłopaka.
Kuktasa zapewne rez opierdala ,pedał idiota
Śmiało, może już opierdalać murzyńskie pały. BLM, czarne pantery, biały suprematysta, 300 lat niewolnictwa i tym podobne pierdolenie…
Ja osobiście mam wyjebane na jego wyczyn
A na chuja on sobie tam sztućce postawił?
Żeby sobie paluszków nie pokłuł?
Żeby sobie paluszków nie pokłuł?
Children of Poseidon
Chciałbym zobaczyć jego gówno
Ten kaktus posiada mikroskopijne igiełki które wystarczy dotknąć palcem i jest lipa a ten to włożył do mordy i połknął. XD dajcie film z akcja kilka godzin później:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów