Przestroga dla wszystkich. Dziś po przyjściu do domu wziąłem się za robienie sosu, do którego postanowiłem dodać świeżej papryki chili. Tak więc deseczka, nóż i kroimy. I tak kroję, kroję, a że podczas gotowania popijałem browarek, to i do toalety się zachciało. Poszedłem więc, zrobiłem swoje i już wchodziłem do kuchni, już łapałem za nóż... gdy poczułem, że na czubku mojego członka rozpętało się istne piekło, połączone z płonącym ogniem i wszelkimi koszmarami tego świata. Tak, przy oddawaniu moczu potarłem sobie pisiora rękami, którymi wcześniej kroiłem te jebane papryczki. Nieśmiało zajrzałem do gaci. Końcówka spuchła do nienaturalnych rozmiarów, a jej kolor zmienił się na krwistą czerwień. Pieczenie nie do opisania. Skończyło się na trzymaniu przyrodzenia pod strumieniem zimnej wody przez 30minut, zanim wszystko wróciło do normy. Niech chuj strzeli te jebane papryczki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@pin
Do listy"jak radzić sobie z kapsaicyną" dodałbym jeszcze mleko.
Do listy"jak radzić sobie z kapsaicyną" dodałbym jeszcze mleko.
w takich sytuacjach najbardziej pomaga mleko lub smietana:)
trzeba było pytona w mleko wsadzić, potem miałbyś czym zagęścić sos
trzeba było pytona w mleko wsadzić, potem miałbyś czym zagęścić sos
Nie grzebałem ale podczas sikania nie trudno o kontakt ręka - końcówa, nie uważasz?
Cóż, ja jakoś po sosiku od blairs` a przeżyłem, choć za fajnie nie było. A co do puchnięcia i innych podobnych, to chyba chciałeś dodać dramaturgii.
Dlatego zawodowi kucharze w robicie siadają przy sikaniu... Zresztą ciesz się. Jeszce gorzej jest kiedy dostanie się do oka. Wtedy to gówno w gaciach i karetka do domu.
Następnym razem włóż do śmietany. Czytałem na forum, że pomaga jak chuj piecze od chili
k1c1u5, tak kurwa, myję ręce przed sikaniem
Do tych wątpiących w puchnięcie fiuta. Jestem ogólnie alergikiem, może to miało jakiś wpływ na taki stan rzeczy.
Do tych wątpiących w puchnięcie fiuta. Jestem ogólnie alergikiem, może to miało jakiś wpływ na taki stan rzeczy.
Ja zawsze chodzę się odlać w rękawicach spawalniczych To pomaga
Też miałem taki przypadek z papryczkami tylko że żadnych zmian w kolorze/opuchlizny nie było. Piekło jak sam skurwysyn, pomogło trzymanie fugi w szklance z zimną wodą
darek10182 napisał/a:
k1c1u5, tak kurwa, myję ręce przed sikaniem
Dziwny jesteś
Mniejsza o to ale kumpel tak wylądował w szpitalu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów