Przestroga dla wszystkich. Dziś po przyjściu do domu wziąłem się za robienie sosu, do którego postanowiłem dodać świeżej papryki chili. Tak więc deseczka, nóż i kroimy. I tak kroję, kroję, a że podczas gotowania popijałem browarek, to i do toalety się zachciało. Poszedłem więc, zrobiłem swoje i już wchodziłem do kuchni, już łapałem za nóż... gdy poczułem, że na czubku mojego członka rozpętało się istne piekło, połączone z płonącym ogniem i wszelkimi koszmarami tego świata. Tak, przy oddawaniu moczu potarłem sobie pisiora rękami, którymi wcześniej kroiłem te jebane papryczki. Nieśmiało zajrzałem do gaci. Końcówka spuchła do nienaturalnych rozmiarów, a jej kolor zmienił się na krwistą czerwień. Pieczenie nie do opisania. Skończyło się na trzymaniu przyrodzenia pod strumieniem zimnej wody przez 30minut, zanim wszystko wróciło do normy. Niech chuj strzeli te jebane papryczki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Ostatnio też robiłem własny sosik, coś wpadło mi do oka, zacząłem grzebać paluchami przy rzęsach, koniec historii znasz.
Z cyklu "Sadol uczy, sadol radzi, sadol nigdy cię nie zdradzi": kapsaicynę (to od niej te różne papryki są ostre) neutralizuje się za pomocą: alkoholu (ale wsadzenie fujary w alko odpada, tak samo przecieranie oka) lub tłuszczu: może być oliwa, olej, albo nawet tłusta śmietana, masło byle nie woda. Woda pogarsza jeszcze sytuację, gdyż kapsaicyna, razem z nią, dostaje się do miejsc, gdzie sama by się nie dostała. Szczególnie odczuwalne w przypadku oka. Woda nie działa, ponieważ kapsaicyna NIE rozpuszcza się w niej. Tak samo popijanie ostrych potraw nie przyniesie ulgi, bo woda jeszcze ją "rozniesie" na większej powierzchni.
wcześniej historia była o lasce która albo zmieniała podpaskę albo sikała, w nowej odsłonie jest gość który sikał z podwiniętym napletem.
ja tak samo zrobiłem ale z "bengajem". Maść rozgrzewająca dla sportowców(chyba juz wycofana). Piekło mnie jak skurwysyn i nie na powierzchni tylko to kurewstwo doszło do pręcia i myslałem że mi chuja wystrzeli.... no ale cóż na chuj myśleć jak się idzie tylko siku ;p
ja tak samo zrobiłem ale z "bengajem". Maść rozgrzewająca dla sportowców(chyba juz wycofana). Piekło mnie jak skurwysyn i nie na powierzchni tylko to kurewstwo doszło do pręcia i myslałem że mi chuja wystrzeli.... no ale cóż na chuj myśleć jak się idzie tylko siku ;p
A co to jest pręcie???
A co to jest pręcie???
Być może kogoś zainspirowałeś swoją opowieścią! Coś czuję że niedługo zobaczymy te historię na HARDzie
Kurwa dobry patent na tortury, ja kiedyś jak byłem w podstawówce jeszcze to bawiłem się tą papryczką, po całej zabawie, a to sobie w nosie podłubałem, przetarłem oczy i takie tam. Nie było wesoło
kto sie trzyma za czubek wacka podczas sikania ???
A w oko nie wcierałeś? Bo takie pierdoły to już od dawna są opowiadane. Fiut nie spuchnie od papryczki, kapsaicyna nie powoduje puchnięcia trolu kolejny, netowy.
Wódką trzeba było polać to pomaga. Papryczki chili zapija się wódką.
"Niech chuj strzeli te jebane papryczki."
Gwoli ścisłości: To jebane papryczki strzeliły chuja.
Gwoli ścisłości: To jebane papryczki strzeliły chuja.
Kto wyciera resztki szczyn ręką ?
Chyba fantazjujesz, mi się zdarzyło już z 3-4 pójść odlać i nieświadomie złapać ptaka po krojeniu ostrych papryczek, ale nigdy mi nie puchł ani nie zmieniał koloru...a było to po krojeniu Habanero, które jest w chuj ostrzejsze od zwykłych papryczek chilli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów