📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Można mieć taki zjebany avek to można i gówna słuchać. Bynajmniej skitels to nie dubstep.
pan w salonie powiedział że to auto ma napęd na 4 koła i przejedzie Wszędzie!!!!
A ja się przyglądałem tylnej szybie z nadzieją że kogoś w Mitsu mordują.
przypierdalacie ze dubstep a kurwa metal to co to kurwa niby jest to jest dopiero scierwo ktorego nieda rady sluchac szkoda mi was brudasy
jebac cie skrilex for ever
up up milcz brudzie
Oczywiście trzeba hejtować dubstep pod każdym filmikiem w którym się pojawia bo przecież zawsze dostanie się parę piwek
Ja nie piszę pod filmikami z waszymi chujowymi metalowymi brzmieniami że są beznadziejne, po prostu zostawiam bez komentarza. To chyba nie jest takie trudne.
Ja nie piszę pod filmikami z waszymi chujowymi metalowymi brzmieniami że są beznadziejne, po prostu zostawiam bez komentarza. To chyba nie jest takie trudne.
Taka jest prawda dupset powstał jako gówna dla frajerów, Jakieś kurwa wiertarki co to kurwa jest. Żeby nie było lubię elektroniczną muzykę od czasu do czasu coś tam posłuchał, ale kurwa dupset ??? Dla mnie brzmi to jak pierdolone pracę remontowe. Zręszta były badania że ludzie słuchający dupsetu są bardziej podadni na seks ananlny przez murzyna haha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów