18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
brak informacji nie wiem co się stało

akcja od 6 minuty
info z YT
"Zatrzymanie jednego z chłopaków, skopanie, potraktowanie gazem i zamknięcie w klatce pojazdu straży miejskiej zakończyło się atakiem padaczki. Wstrząsające jest to, iż w takiej sytuacji zamkniętego w samochodzie mężczyznę nie wyciągnięto na zewnątrz, ani nie rozkuto, przez pierwsze kilka minut.
Niespełnione ambicje funkcjonariuszy straży miejskiej, którzy nie dostali się do Policji. Czy wolno im postępować w ten sposób?"
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
C................t 2013-06-24, 16:32 2
Xiem napisał/a:

... Widać, że chłopak ma atak padaczki, zamiast mu kurwa w ryło wsadzić coś, żeby sobie języka nie odgryzł, to się idiota na nim kładzie. Czy w straży miejskiej jest ktoś z IQ powyżej 5?
...

Najpierw przejdz jakies szkolenie z udzielania pierwszej pomocy, a dopiero pózniej udzielaj rad. Jakbyś wsadził mu coś twardego to prawdopodobnie koleś straciłby parę zębów
Zgłoś
dextress 2013-06-24, 16:45 1
Szlag mnie trafia kiedy widzę tych debili ze straży miejskiej. Uważają się za nie wiadomo kogo. Ch*j im w dupę. Obiecuję, że jeżeli będę świadkiem takiej sytuacji to będzie materiał na harda. Kur*a. Najpierw fotoradary teraz traktowanie ludzi jak zwierząt. Niech im jeszcze czołgi daczą i karabiny szturmowe. Jeb*ane śmiecie które podwyższają swą wartość poprzez takie zachowanie. Mogę dostać bana za to co napisałem ale musiałem wyrazić swoją frustrację. JSM-jeb*ć straż miejską.
Zgłoś
m................a 2013-06-24, 16:46 1
pierdolone gesto w mundurkach z pałkami ... wypieprzyć w pizdu tą gównianą służbę ... brak słów!!
Zgłoś
novy__ 2013-06-24, 16:48 3
kurwa co to za komentarze, przecież wypił tylko jedno piwo zostawcie go. Sama kurwa po nich zadzwoniła a teraz...?? Oczywiście po co straż miejska?? chociażby po to by robotę miał jeden z drugim, by stare baby miały gdzie donosić.
Przeżywacie jakiegoś typa na pace, który pewnie gdyby mieszkał koło Ciebie nie pozwoliłby na to by śmietnik stał na chodniku bo po co, jak jego miejsce jest w czyimś samochodzie... jebać patoli

A tak w ogóle to gościowi pewnie zimno, ciągnie w furgonetce od podłogi dlatego się tak trzęsie
Zgłoś
goolman 2013-06-24, 16:53 4
novy__ napisał/a:

kurwa co to za komentarze, przecież wypił tylko jedno piwo zostawcie go. Sama kurwa po nich zadzwoniła a teraz...?? Oczywiście po co straż miejska?? chociażby po to by robotę miał jeden z drugim, by stare baby miały gdzie donosić.
Przeżywacie jakiegoś typa na pace, który pewnie gdyby mieszkał koło Ciebie nie pozwoliłby na to by śmietnik stał na chodniku bo po co, jak jego miejsce jest w czyimś samochodzie... jebać patoli

A tak w ogóle to gościowi pewnie zimno, ciągnie w furgonetce od podłogi dlatego się tak trzęsie

hmm czyżby strażnik w okularkach z filmiku?
Zgłoś
Marsto 2013-06-24, 16:59
Ale na co tyle krzyków, na co tyle wrzasków nosz kurwa
Zgłoś
Xumme 2013-06-24, 17:00 1
Kamilarz napisał/a:

Jakie pierdolone kurwy! Gdzie to jest?

Na chuj Ci to wiedziec? I tak gówno zrobisz internetowy papciu
Zgłoś
Sick_Stick 2013-06-24, 17:07 3
"Bali się że w wojsku będą czyścić kible
Teraz kible czyszczą na komendzie"
Zgłoś
szoszana 2013-06-24, 17:14 3
Małolaty i lumpy z osiedla wykazały się większą postawą obywatelską niż przedstawiciele prawa -,-'
Zgłoś
Alonso 2013-06-24, 17:14 3
Chojrakował z kumplami na trzepaku, pił piwo i przeklinał. A może nawet malował napisy CHWDP. Przyjechała straż, wsadziła do suki, a chłopak już leje w majtki ze strachu, aż padaczki dostał.
Ot odwaga dzisiejszej młodzieży,
Zgłoś
tigerqaz 2013-06-24, 17:21 1
hawusss napisał/a:

co za ciemnogród
przecież za niewinność by go nie zakuli i nie wrzucili do suki

A za co kurwa może Cię zamknąć i zakuć Straż Miejska ??? Za złe parkowanie chyba tylko... bo jak widzą coś poważniejszego, to spierdalają montować radary żeby wpierolu nie dostać.
Tym chujom z filmiku, nawet żyć nie powinno być wolno za takie zachowanie w trakcie ataku padaczki.
Jebie mnie co zrobił ten koleś, ale lepiej traktowani są murzyni w polu bawełny niż On.
A przeszkolenie SM, widać jakie jest i widać na co idą Twoje i moje podatki. Wolę człowieka: złego niż...
...Zwierzę: Strażnika Miejskiego.
Zgłoś
Janóż 2013-06-24, 17:22 3
ale wkurw łapie jak się ogląda takie rzeczy. sama się pięść zaciska
Zgłoś
Locorooco 2013-06-24, 17:35 1
Xiem napisał/a:

To prawda, gówno robią, jak jest prawdziwy problem to ich nigdy nie ma lub wykręcają się, że to nie ich sprawa. Biorą kasę za to, że są. Widać, że chłopak ma atak padaczki, zamiast mu kurwa w ryło wsadzić coś, żeby sobie języka nie odgryzł, to się idiota na nim kładzie. Czy w straży miejskiej jest ktoś z IQ powyżej 5?
Jak chłopak coś przeskrobał, to przeskrobał, zadzwonić po policje i po sprawie, a nie się kuźwa 10 wiejskich zjeżdża jak na odpust... ja pierdole.

Aleś pan niedouczony. W trakcie ataku nie można nic wkładać do buzi, przytrzymujemy tylko głowę poszkodowanemu do zakończenia ataku.
Zgłoś
boob47 2013-06-24, 17:38
luka5z napisał/a:

a skąd niby wiecie, ze typ nie udawał? cała ekipa wygląda na patologie. chuj wi co robil ze go zgarneli

za darmo nie zgarneli:)
Zgłoś
S................o 2013-06-24, 17:41
dziwię się że nikt nie zakurwił żadnemu strażnikowi, jebane cwele. Powinni im połamać ręce, przestrzelić kolana i wyrzucić w środku lasu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem