18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
brak informacji nie wiem co się stało

akcja od 6 minuty
info z YT
"Zatrzymanie jednego z chłopaków, skopanie, potraktowanie gazem i zamknięcie w klatce pojazdu straży miejskiej zakończyło się atakiem padaczki. Wstrząsające jest to, iż w takiej sytuacji zamkniętego w samochodzie mężczyznę nie wyciągnięto na zewnątrz, ani nie rozkuto, przez pierwsze kilka minut.
Niespełnione ambicje funkcjonariuszy straży miejskiej, którzy nie dostali się do Policji. Czy wolno im postępować w ten sposób?"
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
herbalix 2013-06-24, 17:51 4
patola z kozłówka czy nowej huty. siedzą całymi dniami i nocami pod blokami, drą mordy, tłuką butelki, leją po klatkach a ich amstafy srają po chodnikach. pewnie darł mordę najebany, a ktoś normalny, komu przeszkadzało zadzwonił po sm. jak przyjechali to zaczął pyskować, wyzywać ich, to go skuli i do suki. a że już jakieś zawiasy miał, to tak się zestresował, że mu odwieszą, że aż padaki dostał. a reszta patoli rzuciła się kurwie na ratunek i lamentu narobili. dla mnie mógłby nawet odwalić kitę w tej suce i chuja by mnie to obeszło. jednego menela mniej.
Zgłoś
p................a 2013-06-24, 17:55
Lubię tylko jedną Straż Miejską- z Ankh-Morpork. W naszym świecie należałoby to rozwiązać i proporcjonalnie zwiększyć etaty w policji za to.
Zgłoś
Dża 2013-06-24, 18:29 3
Uczcie się ludzie na własnych błędach!

Straż miejska to maszyna do nabijania kasy, ale i oni czasem do czegoś się przydają.
Jak już ich wysłali na tą interwencję i zaczął się robić syf, to nie mogli odpuścić.

Pamiętacie jak na Sadolu jakiś czas temu wszyscy napinali się na SM, bo biednego gościa napali na dworcu i wrzucili do radiowozu? Płakał, że niewinny, że tylko siedział i nagle bandyci ze straży miejskiej go napadli.
Cały Sadol psy wieszał na MS, zaraz wyskoczyli wielcy "JP" i zrobiła się nagonka. Mało kto zachował racjonalizm.

sadistic.pl/bandyci-w-mundurach-vt192290.htm

Jak się okazało, koleś był zapierdolony jak sztucer. Miał ponad 2 promile. Zaczepiał ludzi i wszczynał awantury. Później naruszył nietykalność cielesną funkcjonariuszy.
Ciekawe cwaniaki wszelakie co wy byście zrobili, jakby wasza rodzina była zagrożona przez takiego pijusa. Ja wiem, że w necie wszyscy twardzi jak skała. Szkoda tylko, że jakoś nigdy nie widziałem tego w praktyce. Każdy się chowa albo dzwoni na policję. Ale żaden cwaniak głowy nie wychyli, aby dać takiemu w łeb.

Kozacy osiedlowi zachowują się jak małe kundelki. Skaczą, szczekaj, ugryzą i coś podpierdolą. Ale jak jesteś silniejszy i mu przypierdolisz, to zaraz zlatuje się pół osiedla i zaczyna skowyt. Taki dobry mąż i bohater po kurwa 3 wyrokach i z zawiasami.
Tak jak ten koleś na dworcu. Był cwaniak, kozaczył ale do słabszych. Jak go skuli i wrzucili do suki, to nagle kurwa biedny.

Niebawem dowiemy się jak to było. Choćby gościu miał ze 1000 promili, to i tak wszyscy będą się drzeć, że to po jednym piwie jest. Druga sprawa to ciekawa rzecz. Mieć padaczkę i pić piwo (kobieta co tam mu pomagała nie wyglądała na zaskoczoną) to proszenie się o atak! Kto z problemami neurologicznymi pije alkohol?
Zaraz pójdzie lincz, ale gdy pracowałem w sklepie złapaliśmy złodzieja. Nagle padł na ziemie, cały się popluł i zaczął się trząść. Kiedy przyjechała policja, panowie zaczęli się dosłownie śmiać. Znali gościa, a to był jego standardowy trik. Na niektórych działało. Ludzie się bali, że ktoś mu coś zrobił i odpuszczali.

Nikt nie wzywa SM tak "o". Może się bili i wyzywali pod blokiem. Butelki poszły w ruch. Ktoś się bał, że w końcu zrobią krzywdę komuś postronnemu i przyjechała SM. Najbardziej pijany zaczął się do nich rzucać, więc go skapitulowali. A, że zaczął się drzeć, zaraz zleciała się cała Nowa Huta. Później efekty widać na filmiku.

Mieszkałem w Krakowie i takie ekscesy w Nowej Hucie to codzienność. Nikt o zdrowych zmysłach nie zagląda tam wieczorami ani nie wchodzi na podwórka. Taka opinia sama z siebie się chyba nie wzięła, prawda? Z resztą, elitę tam mieszkającą widać na załączonym filmiku...
Zgłoś
kasia978 2013-06-24, 18:45
po ryjach widać, że tępawe :p
Zgłoś
m................a 2013-06-24, 19:22
nie ważne czy malował chwdp czy inne gówna na ścianach, ale jeśli gostek dostał ataku padaczki to powinni udzielić mu pomocy a nie trzymać jak zarzynanego świniaka.
Zgłoś
MudPie 2013-06-24, 19:50
Straż miejska to jakiś absurd, zawsze są tam gdzie ich NIE potrzeba i robią absurdy, a jak są sytuacje gdzie akurat straż miejska jest potrzebna, a nie policja to nigdy ich nie ma. 5 razy w tym roku chciałem "skorzystać z usług" SM żadna nie została zrealizowana. Zresztą nie tylko ja, wielu dzwoniło w tej samej sprawie i nic.
Zgłoś
mazitbg 2013-06-24, 21:23
Sami sadyści z tych strażaków hłe hłe skuli ziomka i wnikali sobie jak go padaka jebie, pewnie teraz siedzą w barze i zieją sobie z tego.
Zgłoś
ŻydGejNiemiec 2013-06-24, 21:45
W jakim kraju my kurwa żyjemy..
Zgłoś
KillQ8 2013-06-25, 1:38
Co za kurwa jebane buraki!
Zgłoś
Rothius 2013-06-25, 1:50
Lololoney napisał/a:

Co prawda nie należy przenosić osoby z atakiem, no ale ku*wa gdy osoba padnie gdzieś na chodniku, a nie jak w tym przypadku dostanie ataku w pudle ~1,5 x ~1,5 m! Durnie jeszcze trzymają go w tych kajdankach, chyba tylko dlatego, bo chcieli zobaczyć jak sobie gruchocze nadgarstki... Chociaż ta kobieta co udziela pomocy, też się nie popisała, bo dala mu wody...

Tak jedziecie na nich, a chuja się znacie... Najważniejsza sprawa to pilnować, aby taka osoba się nie udusiła czymś i aby nie uderzyła o coś głową. Jak widzę komentarze w stylu "czemu go nie wyciągnęli" to nie chciałbym aby mnie takie osoby "ratowały"... Nikt z Was nie pomyślał, że gdyby próbowali go wyciągnąć to mógłby im się wyślizgnąć i jebnąć głową o chodnik/ulicę... Co do nadgarstków to nie wymyślajcie, że sobie je "pogruchocze"... A jakby mu zdjęli kajdanki i jebnąłby ręką w kratę to byłoby dobrze... Zacznijcie trochę myśleć.
Zgłoś
HiSpect 2013-06-25, 5:21
Skurwysyństwo i nic poza tym. Byłem już kilkukrotnie świadkiem napadu padaczki ale kurwa żeby w takim stanie człowieka pozostawić w kajdankach, dodatkowo w tak ciasnym pomieszczeniu to trzeba być bydlakiem.
Zgłoś
Zwiastun 2013-06-25, 10:32
Kurde, jak to było...
Strażnik: Proszę Pana, będzie mandat za brak kagańca u psa.
- A Pan jakoś nie ma kagańca.
Strażnik: Ale proszę Pana, ja nie jestem psem!
- No tak, bo się Pan nie dostał...
Zgłoś
DuckDodgers 2013-06-25, 11:52 1
hawusss napisał/a:

co za ciemnogród
przecież za niewinność by go nie zakuli i nie wrzucili do suki

Wyjdź z domu się przejdź po ulicy.
Zgłoś
Humorek0 2013-06-26, 23:42 2
Dzielni strażnicy miejscy w akcji, nie mający zielonego pojęcia co robić. Dzieje się to w Krakowie os. Młodości. Wszyscy czujemy się bezpieczni

Komentarz z krakowskiej strony straży miejskiej:

"W trakcie wprowadzania mężczyzny do radiowozu jeden ze strażników został przez niego kilkukrotnie uderzony. Wtedy założono mu kajdanki.
Ponadto osoby obserwujące całe zajście, skutecznie przeszkadzały w realizowaniu interwencji m.in. poprzez szarpanie i popychanie strażników."
Zgłoś
MrYeni 2013-06-26, 23:48
Wypił sobie jedno piwko i co, i już go w kajdany? Co to kurwa jest za państwo... Do chuja z takim krajem, nie o taką wolność walczyli nasi dziadkowie.

A i chce tylko dodać, że tych co byli za głupi do wojska, wzięto do policji, a ci co byli najdurniejsi i nie dostali sie do policji to zostali strażnikami miejskimi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem