Co najmniej 23 osoby zginęły w wyniku wywrócenia się łodzi w Demokratycznej Republice Konga
JEZIORO KIVU, DEMOKRATYCZNA REPUBLIKA KONGA – 3 PAŹDZIERNIKA 2024 Na nagraniu widać skutki strasznego wypadku, który miał miejsce na jeziorze Kiwu, około 100 metrów od brzegu w pobliżu Gomy w regionie Kiwu Wschodnie.
Statek przewożący pasażerów był ewidentnie bardzo przeciążony. Nagle zaczął przechylać się na bok i przewracać. Według niektórych informacji statek był zaprojektowany dla maksymalnie 80 pasażerów, ale w rzeczywistości było ich ponad 200.
Do tej pory potwierdzono 23 zgony. Dziesiątki osób nadal zaginęło, więc może być ich więcej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Uczeń z nożem
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
To musiało się tak skończyć.
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CrazyEdek napisał/a:
Na nagraniu widać skutki strasznego wypadku
Jaki, kurwa, straszny wypadek?
Przecież to była taka piękna katastrofa.
Oni powinni tratwami pływać, a nie odpierdalać jakiegoś małpiego Titanica.
ale jak to? lodz przeladowana i wywrotka? no kto by sie spodziewal :O
za malo ich tam zdechło
Łódka łódką, ale od 0:34 to pompowanie wody z żołądka jest co najmniej zastanawiające. Potem z tym dzieckiem podobnie...
Zulu-Gula napisał/a:
Jaki, kurwa, straszny wypadek?
Przecież to była taka piękna katastrofa.
Oni powinni tratwami pływać, a nie odpierdalać jakiegoś małpiego Titanica.
Może kręcili Titanica 2 i tym razy myśleli że doplyną
be napisał/a:
Łódka łódką, ale od 0:34 to pompowanie wody z żołądka jest co najmniej zastanawiające. Potem z tym dzieckiem podobnie...
Też to zauważyłem,masaż żołądka.
To jebane debile
To i tak ich niczego nie nauczy. Dalej będą włazić całymi stadami na różne środki transportu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów