📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest kurwa debilizm. Mogliby zrobić trochę miejsca nich sobie pajac jedzie a tak to stwarzają sobie sami zagrożenie bo jak pustak wpadnie na taki genialny pomysł to mógł niechcący pozamiatać ich paru..
Jadą jak pizdy całą szerokością 2 pasów więc zdesperowany biedny kierowca (bo motocykle są wszędzie) postanowił pojechać odcinek specjalny i Małysza w rajdzie dakar wyprzedzić.
Jak wielkim pojebem trzeba być żeby zacząć tak wyprzedzać ?
Nie wspominam, że prawą stroną ale po poboczu ? Serio ?
A banda turystów całą kurwa szerokością drogi a jakże, jesteśmy wielkimi motocyklistami każdy ma na nas uważać, szkoda że tam żadnego nie zagarnął.
Zbulwersowałem się, idę klepnąć
Nie wspominam, że prawą stroną ale po poboczu ? Serio ?
A banda turystów całą kurwa szerokością drogi a jakże, jesteśmy wielkimi motocyklistami każdy ma na nas uważać, szkoda że tam żadnego nie zagarnął.
może to był jakiś protest albo strajk motocyklistów?
Tam by sie przydal jakis koles co by lecial zestawem i pozamiatal towarzystwo z jednego pasa.
hahaha!!! a sami na motocyklistów gadają że durnie! ale mu fajnie chłopaki kulturalnie na koniec ave satan pokazali
Jadą kurwy dwoma pasami i się później dziwią, że nie ma tolerancji dla motocyklistów. Sam jeździłem wiele lat motocyklem, ale to co widać na filmie, to poniżej krytyki.
Najman na Sadisticu!!
icek Berg napisał/a:
Najman na Sadisticu!!
zamiast go kurwa puścić to jadą lamusy skuterami i biednego chłopa który do roboty zapierdala blokują
w ch#j nie lubię takiego czegoś.
w ch#j nie lubię takiego czegoś.
Film wyżej o hipsterach to straszne gówno, tam nie mogę skomentować to wrzucam tu.
W filmiku wyżej koleś ma brodę jak hipster, tylko tam się nie da komentować.
Sami debile i ten w Volvo i motocykliści.
skeczu napisał/a:
To jest kurwa debilizm. Mogliby zrobić trochę miejsca nich sobie pajac jedzie a tak to stwarzają sobie sami zagrożenie bo jak pustak wpadnie na taki genialny pomysł to mógł niechcący pozamiatać ich paru..
no i właśnie o to chodzi chyba ... wtedy ten artykuł byłby na hardzie ;( szkoda, że nikomu nic się nie stało...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów