📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ja rozumiem i w skrócie powiem że same dobre słowa są kierowane w stronę Polski i Polaków, mówią że nie rozumieją mieszania sportu i polityki.
Kurestwem dla mnie jest to, że sobie idą śpiewają swój hymn (niech sobie śpiewają, na stadionach też śpiewają, w końcu ich drużyna narodowa tu gra), banda pojebów się wpierdala ze swoim "polska! polska!" i zagłuszają Rosjan. Kurwy jebane.
Kurestwem dla mnie jest to, że sobie idą śpiewają swój hymn (niech sobie śpiewają, na stadionach też śpiewają, w końcu ich drużyna narodowa tu gra), banda pojebów się wpierdala ze swoim "polska! polska!" i zagłuszają Rosjan. Kurwy jebane.
ssij pałe ssij!
Że też ten materiał z poczekalni wyszedł...
@fantomasik
ruskie w pieriod, czyli do przodu.
no prosze, tylko jeden w koszulce z "CCCP"... myslalem, ze bedzie gorzej.
ruskie w pieriod, czyli do przodu.
no prosze, tylko jeden w koszulce z "CCCP"... myslalem, ze bedzie gorzej.
Mamy prostakow w Polsce wielu ale zaden kraj nie pytal o jakies glupie i bezsensowne przemarsze Rosja tym tylko chciala sprowokowac naszych co za organizatorzy pozwolili im na taki przemarsz w Rosji niech se chodza a nie po naszej Ojczyznie juz dosc zlego narobili
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów