kuba7575 napisał/a:
Pierwszą cześć filmu kojarze bo nawet chodze do szkoły nie daleko tego miejsca. I widziałem raz taki pochód ale bez ciecia pleców. Sparaliżowali część Walthamstow (to taka dzielnica w Londynie) na ponad 30min. Najpierw szli faceci a na kącu w odstępie kilkunastu metrów kobiety. Chcę jeszcze wspomnieć że rozciągneli ten pochód tak że blokowali kilka ulic naraz - szli po kilka osób z wielkimi odstępami. Policaj ochraniała ich, a nawet turowała im drogę i zamykała ulice. W chuj tych zielonych bilbordów było i tych brudasów. Tych muzułmanów co ja znam (z klasy) nie widziałem, jak narazie sie nie pałetają ze swoją religią. A jak ich sie zapytaliśmy co oni na mordowanie kobiet w ich kraju to powiedział (kolega z klasy) że jest przeciwny. Ale chuj wie czy tak naprawde myśli.
Walthamstow jest jebana dziura mieszkalem tam prawie 2 lata nie dosc ze czarnuchow od chuja to ciapatych i turbanow ;]
fakt faktem maja duzy market ale i tak chuj z tym to zadupie Londynu mimo 3 ciej strefy ;D tak czy inaczej Jebac pierdolonych musli