Dokument stworzony przez uczniów liceum. Warte obejrzenia i dowiedzenia się czegoś na temat tamtych krwawych wydarzeń.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Krata browara Ci się należy za podjęcie tego tematu. Niestety piętno komunizmu jest takie, że o ile sprawa Katynia przebiła się do ogólnego nurtu o tyle jest jeszcze wiele rzeczy o których się nie mówi i nie uczy takich jak Wołyń czy Żołnierze Wykleci. Nie doszukuję się w tym nawet spisku tylko po prostu źle rozumianej poprawności politycznej i ogólnego lenistwa intelektualnego. Naszła mnie też taka refleksja, że kręci się u nas takie paszkwile jak "Pokłosie", a nie podejmuje się takich tematów, które są nam bliższe i dużo dla nas ważniejsze. Zresztą może i nawet byli by ludzie chętni podjąć temat, ale pewnie boją się po tym co spotkało film "Historia Roja".
@up gdzieś czytałem że Wojciech Smarzowski zabiera się za film oparty na tych wydarzeniach
Macie zydow... niewiniatka. Skad sie bierze antysemityzm? To zdrajcy i mordercy! zasluzyli na swoj los!
@up, masz coś do żydów?!~!? to nie winne stworzenia!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów