📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znajdźcie go.... może da się to zrobić ??
spoko. film w necie... sąd... więzienie.... rozjechane kakao tak powinno to się skończyć!
nie potrafie skomentować takiego okrucieństwa. Jak można własne dziecko tak katować... Sama mam córkę i boże no nie mogę nawet pomyśleć, że jakby coś takiego się stało zabiłabym skurwysyna tym co bym miala pod ręką!!! Poplakałam się jak dziecko.... Masakra... aż mną trzęsie!
jak młody wyrośnie na takiego twardziela jakiego chce zrobić z niego ten gość, to któregoś pieknego poranka mu odda ... łopatą... nabitą gwoździami... kilka razy...
pewnie mu stary do wanny wchodził, zresztą nie wygląda na bystrzacha
Gustowne meble mają
no żesz kurwa jak na to PACZE to mi scyzoryk w kielni się otwiera zajebać brudasa
pewnie mu się należało...należało się gówniarzowi... ewidentnie prowokował swojego ojca
1. Po chuj to nagrywać?
2. Dlaczego wpierdol dostał tylko jeden dzieciak?
3. Za co tak napieprzać dzieciaka? Dzieci są głupie i bezużyteczne, ale napierdalanie ich to przesada.
4. Miejscami miałam wrażenie, że to ustawione; ilekroć koleś napierdolił dzieciakowi i przestał, gówniarz od razu przestawał wyć i wyglądał, jakby nic mu nie było. Ciosy w tym stylu byłyby za mocne, gówniarz leżałby dłuższą chwilę, znokautowany. Nie wiem, jakoś tak sądzę, że to wszystko to zrobione specjalnie. Poza tym dzieciak by próbował spierdalać ilekroć facet odsunąłby się na moment.
5. Widzę, że pustostany umysłowe sądzą, iż tylko tzw. ciapaci napierdalają dzieci. Co za popierdolony stereotyp? W każdej kulturze są ludzie, którzy napierdalają dzieci. W każdej.
6. Jeśli to jest prawdziwe, to nic tylko czekać, aż gówniarz dorośnie i spuści facetowi taki sam wpierdol.
2. Dlaczego wpierdol dostał tylko jeden dzieciak?
3. Za co tak napieprzać dzieciaka? Dzieci są głupie i bezużyteczne, ale napierdalanie ich to przesada.
4. Miejscami miałam wrażenie, że to ustawione; ilekroć koleś napierdolił dzieciakowi i przestał, gówniarz od razu przestawał wyć i wyglądał, jakby nic mu nie było. Ciosy w tym stylu byłyby za mocne, gówniarz leżałby dłuższą chwilę, znokautowany. Nie wiem, jakoś tak sądzę, że to wszystko to zrobione specjalnie. Poza tym dzieciak by próbował spierdalać ilekroć facet odsunąłby się na moment.
5. Widzę, że pustostany umysłowe sądzą, iż tylko tzw. ciapaci napierdalają dzieci. Co za popierdolony stereotyp? W każdej kulturze są ludzie, którzy napierdalają dzieci. W każdej.
6. Jeśli to jest prawdziwe, to nic tylko czekać, aż gówniarz dorośnie i spuści facetowi taki sam wpierdol.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów