📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolony ciapaty, w Polsce to narobią dzieci i jeszcze oczekują kasy od państwa. Nieroby jebane.
miałem napisać coś smiesznego jak na sadola przystało, ale tego skurwysyna to wsadzić do polskiego więzienia i puścić wszystkim w kiciu ten filmik, dziękuje (zajebać tylko takiego frajera), sory piwa nie bedzie bo nie podoba mi sie ten film, nie krytykuje cie ze to tu wstawiłes w końcu to sadystyczna strona, wybacz misiu
pewnie mówi do małego:
"a teraz tatuś pokaże ci jak traktować białych, niewiernych i kobiety"
"a teraz tatuś pokaże ci jak traktować białych, niewiernych i kobiety"
hmm możecie pisać że szczekam przez neta itp. ale mimo że je jestem mniejszy od tej kurwy to bym chłopa w pysk jebnął . Resocjalizacja chuja tu da bo takiego starego śmiecia to tylko przemocą można wychować( w sumie po co wychowywać jak można utylizować).
mam nadzieje ze jak dorośnie to go zajebie. no i oczywiście jakiś materiał na hardzie się znajdzie
chciałbym solówki z tym konkretnym osobnikiem - może bym nie dał mu rady ... ale chciałby solówki z tym osobnikiem ...
oto przyklad jak od malego traktuja cie za szmate i popychadlo i leja cie na kazdym kroku za byle co to pozniej jak podrosniesz jak ten frajer to kozaczyc przy dzieciach tylko moze a jak tylko wysadzi nos za drzwi na dwor to zaraz dostaje w******l od starszych tak dla zasady.
Nienawidzę tych jebanych skurwysynów kurwa.. Pojebane ścierwa. Do piachu ze skurwysynem.
Za takie skurwysyństwo piwa nie dam, ni chuja ! a tego ciapatego do piachu!
Ogarnijcie się z tymi piwami "nie dam, nie dam", a chuj z wami. Wstawienie tego filmiku albo danie za niego browara nie oznacza że się popiera takie zachowanie . Taka jest specyfika tego portalu i wg mnie filmik idealnie pasuje (bardziej niż jakieś pedalskie vlogi itp) Takie rzeczy mają miejsce i nic na to nie poradzicie, to jest ciemna strona życia.
Kompleksy ma typ. Pewnie zonka bardziej niz jego kochala czy cos synka i uznal, ze musi pokazac kto jest lepszy. No kurwa no, jak dla mnie to za mocne, wezcie to w pizdu stad. Kto to wgl nagral tym taboretem? Matka?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów