📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sumie, to dziecko pewnie by wolało żeby ten sk***ysyn rzucił nim porządnie o ściane i zdechnąć niż tak dalej żyć. Przykre.
ej zauwazyliscie ze za kazde szczekniecie psa dziecko dostaje wpierdol ?
Nie wiem jak Wy, ale mnie osobiście coś takiego bardziej rusza niż flaki na wierzchu i rozjebane ciała na hardzie
Mam nadzieję że ktoś z jego okolic to oglądnie, najlepiej jakiś pseudokibic-hater-rageman najlepiej z zaburzeniami osobowości i kurewsko agresywny.
Ale sie spinacie.
Szkoda ze nie oburzaja Was podobne zachowania wobec zwierzat, starszych ludzi i bezbronnych. Kazdy zyje i zasluguje na to aby nikt nie okaleczal go i pastwil sie fizycznie. Jak jakis czas temu ogladalem filmik o starej kobiecie, ktora pracowala jako kanar i nie chciala wypuscic mlodej kobity z dzieckiem, ktora ejchala na gape. Caly autobus podniosl wrzawe na niewinna starsza kobiete, jeszcze pozniej dostala wj ape od kilku innych pasazerow, ktorzy probowali utorowac droge dla tej dziewczyny z dzieckiem.
W komentarza takie samo zachowanie. OOO "nalezalo sie dla starej kurwy!", "mogla odrazu wypuscisc, stara suka. Przeciez ta kobieta ma dziecko". I tak jest pod kazdym pdoobnym filmikiem.
To co? Im ktos starszy tym mniej zasluguje na zycie? A jesli juz zwierzeciem to do zabawy, zabicia i zjedzenia?
Po mordach ich wnioskuje, ze to sa jhacys mekxopodobne, turecko, rumunsko, moze indyjskie - jakas tam ciapata nacja. W kazdym badz razie napewno nie jest to normlany kraj, w takich patologia i fantayzm jest az namacalna.
Ten dzieciak za kilka lat pewnbie by zlapal za bron i byl zolnierzykiem w reklach jakiegos wiekszego psychopaty. Badz podrosl i wyjechal gdzies do cywilizowanego normlanego kraju bialych, gdzie kazdy moze sobie przyjechac i rzadzic sie swoimi prawami.
W takim wypadku aby ta mala gnida zdechla, jego rodzenstwo i rodzice. Patologie trzeba zgniesc w zarodku zanim dojrzeje do rozmiarow, kiedy nie bedzie juz do powstrzymania.
Dziekuje. Teraz czekam na ukamienowanie, a i tak mam wyjebane na pierdolonych obroncow praw dziecka.
Szkoda ze nie oburzaja Was podobne zachowania wobec zwierzat, starszych ludzi i bezbronnych. Kazdy zyje i zasluguje na to aby nikt nie okaleczal go i pastwil sie fizycznie. Jak jakis czas temu ogladalem filmik o starej kobiecie, ktora pracowala jako kanar i nie chciala wypuscic mlodej kobity z dzieckiem, ktora ejchala na gape. Caly autobus podniosl wrzawe na niewinna starsza kobiete, jeszcze pozniej dostala wj ape od kilku innych pasazerow, ktorzy probowali utorowac droge dla tej dziewczyny z dzieckiem.
W komentarza takie samo zachowanie. OOO "nalezalo sie dla starej kurwy!", "mogla odrazu wypuscisc, stara suka. Przeciez ta kobieta ma dziecko". I tak jest pod kazdym pdoobnym filmikiem.
To co? Im ktos starszy tym mniej zasluguje na zycie? A jesli juz zwierzeciem to do zabawy, zabicia i zjedzenia?
Po mordach ich wnioskuje, ze to sa jhacys mekxopodobne, turecko, rumunsko, moze indyjskie - jakas tam ciapata nacja. W kazdym badz razie napewno nie jest to normlany kraj, w takich patologia i fantayzm jest az namacalna.
Ten dzieciak za kilka lat pewnbie by zlapal za bron i byl zolnierzykiem w reklach jakiegos wiekszego psychopaty. Badz podrosl i wyjechal gdzies do cywilizowanego normlanego kraju bialych, gdzie kazdy moze sobie przyjechac i rzadzic sie swoimi prawami.
W takim wypadku aby ta mala gnida zdechla, jego rodzenstwo i rodzice. Patologie trzeba zgniesc w zarodku zanim dojrzeje do rozmiarow, kiedy nie bedzie juz do powstrzymania.
Dziekuje. Teraz czekam na ukamienowanie, a i tak mam wyjebane na pierdolonych obroncow praw dziecka.
Fake... przy takim naparzaniu to dzieciak ma złamane większość żeber po czym by nawet nie wstał... do tego jucha by mu leciała i fotel lub podłoga byłaby we krwi... W każdym razie widziałem bardziej hardkorowe akcje i tak jak mówię, nie ma opcji, żeby to dziecko przestało nagle ryczeć czy w ogóle utrzymywało się na nogach przy takich ciosach.
Nie czytałam wszystkich postów bo mi się nie chce. Napisze tylko jedno. Czasem sama mam ochotę przypierdolić własnemu synowi. Nawet w tej chwili drze jadaczkę od prawie godziny-ma 5 lat. Zaczęło się os tego, że nie chciał jeść kolacji, więc wyprowadziłam go do swojego pokoju, żeby nie oglądał bajek. Nie chciałam ich wyłączać bo starszy syn też jadł kolacje i to by było nie fer wobec niego, że on ma nie oglądać. No więc tamten zaczął histeryzować i drze tą japę i w takiej sytuacji już nie można mu nic powiedzieć nic zaproponować bo wszystko będzie na "NIE"- na złość babci odmrożę sobie uszy.
Jak tak słuchasz od godziny histerycznego wycia dzieciaka to sam masz ochotę mu zajebać żeby w końcu zamknął tą gębę.
Normalne film wywołał by u mnie złość, ale w tej nabuzowanej chwili gdzie muszę trzymać nerwy na wodzy, żeby własnego dzieciaka nie zajebać jestem w stanie to oglądać 50 razy!
Jak tak słuchasz od godziny histerycznego wycia dzieciaka to sam masz ochotę mu zajebać żeby w końcu zamknął tą gębę.
Normalne film wywołał by u mnie złość, ale w tej nabuzowanej chwili gdzie muszę trzymać nerwy na wodzy, żeby własnego dzieciaka nie zajebać jestem w stanie to oglądać 50 razy!
JaE czytaj dokładnie co napisałem a nie spinasz się od razu. Nie stwierdziłem jasno, że to jedynie hartowanie, napisałem, że to jest jedna z opcji bo ciabaty mają najebane pod deklami i to co dla nich może się wydawać normalne dla nas jest nie do przyjęcia.
Te wszystkie połmózgi z bliskiego wschodu poświęcają swoje życie w zamachu terrorystycznym i uznawani są za bohaterów a dla nas to kompletny kretynizm, także nie zdziwiłbym się gdyby tatuś tutaj naprawdę robił to w trosce o przyszłość synka.
Te wszystkie połmózgi z bliskiego wschodu poświęcają swoje życie w zamachu terrorystycznym i uznawani są za bohaterów a dla nas to kompletny kretynizm, także nie zdziwiłbym się gdyby tatuś tutaj naprawdę robił to w trosce o przyszłość synka.
i tak jeszcze ogólnie kto to kurwa nagrywał wybuchu złości nie da rady przewidzieć a tu kamerka przygotowana żeby było widać jak chłop tłucze dzieciaka jak kartofle
Nie pochwalam takiego napierdalania, ale jedno jest pewne, młody będzie czuł respekt przed ojcem i to długo. A u nas gimbaza leje na wszystko nikogo nie szanując. Tak wygląda bezstresowe wychowanie.
Może dzieciak z innego ojca?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów