📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Inne dzieci siedzą spokojnie a ten jeden dostaje baty, ciekawe czemu wszystko skupia się tylko na nim.
Co za drań, do piachu z nim! Cholerny kozaczek. Myśli że mu wszystko wolno.
A co do ojca to faktycznie troszkę przesadził
A co do ojca to faktycznie troszkę przesadził
dajcie mi go na wyciągnięcie ręki...
az mnie kurwa zagotowało !!! w pierdlu by mu dupa i morda pekly na pol !!!!!!
Mam nadzieje, że po publikacji tego filmu gość poszedł siedzieć. Gdyby to było moje dziecko własnoręcznie bym go zaj**ała
W niektórych kulturach jak np romskiej, tak właśnie wygląda przygotowanie do życia mężczyzny, jak najbardziej tego nie popieram próbuje wam tylko wyjaśnić że ten ojciec wcale nie musi być takim hujem jak go przedstawiacie i może on przygotowuje swego syna do wejścia w jeszcze bardziej brutalny świat ciapatych w którym płacz oznacza słabość.
Myślałem że na końcu filmiku ładnie go przytuli
zajebać gnoja
przeciez jak bym takiego goscia spotkal i przy mnie by dziecko bil to bym go rozjebal jak gnoj po polu
mam pare smiesznych komentarzy do tego filmiku wiec pozwólcie ze ujme wszsystko w jednym:
1. To własnie wychowanie w kulturze kebabu. Ojciec tlumaczy mu ze jest miesem do kebaba i jak ma je traktowac
2. Kto nastepny? Najman?
3. Ciosy wyprowadza srogie
4. juz nie mam pomyslow ocencie i tak nie przeczytam mozecie cytowac
1. To własnie wychowanie w kulturze kebabu. Ojciec tlumaczy mu ze jest miesem do kebaba i jak ma je traktowac
2. Kto nastepny? Najman?
3. Ciosy wyprowadza srogie
4. juz nie mam pomyslow ocencie i tak nie przeczytam mozecie cytowac
skurwysyn pierdolony,jak bym chuja zlapala to bym go chyba rozjebala,skurwiel wyzywa sie na dziecku,zakompleksiony kawal chuja...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów