Bo tak kurwa od zawsze było, że jak baba pobije to pizda a nie facet, natomiast jak facet odda to damski bokser z automatu.
Znaczy kiedyś kobiety nie nadużywały tego przywileju "kobiety nawet kwiatkiem" a teraz idą na pewniaka i napierdalają mając w głowie, że facetowi nie wolno się bronić przed kobietą a w razie czego to białe rycerzyki z tłumu polecą bronić biednej uciśnionej księżniczki.
Jak cie baba napierdala publicznie to jako facet masz przejebane bo nieważne co zrobisz to i tak będzie źle.
Osobiście uważam, że kobiety powinny podpisywać urzędowo papier przy 18stce: Jestem za równouprawnieniem/nie jestem za równouprawnieniem. I wtedy zależnie od tego, co podpisała, zupełnie inaczej w sądzie takie akcje powinny być traktowane. I nie tylko takie - żadnego pierdolenia o molestowaniu, jeśli idzie do roboty czysto męskiej i męska większości robi sobie jaja z seksu i cycków. Równość albo przywileje, kurwa.
I żeby była jasność. Podpisanie tego z automatu oznacza prawo do ubierania się, jak dziwka, lub nie ubieranie się, jak dziwka. Posłuszeństwo ojcu i mężowi, albo nie.
I żeby była jasność. Podpisanie tego z automatu oznacza prawo do ubierania się, jak dziwka, lub nie ubieranie się, jak dziwka. Posłuszeństwo ojcu i mężowi, albo nie.
Możecie mnie nazwać damskim bokserem, ale jakby kobieta mnie w ten sposób zaatakowała, to bym oddał. Można dać najpierw ostrzeżenie, że jak jeszcze w aż uderzy, to się ją potraktuje jak faceta, ale tutaj był już zbyt chory atak i chyba nawet nie ma po co jej ostrzegac.
Podonosisz na kogoś rękę? Licz się z tym, że możesz też zarobić w jape i płeć w tym momencie nie ma znaczenia.
Widzisz w czym tkwi problem? Już na samym początku zdania tłumaczysz się z tego co chcesz zrobić "Możecie mnie nazwać damskim bokserem" po prostu chłopy boją się reakcji otoczenia, łatki damskiego boksera i innego gówna. Prawda jest taka że jeśli kogoś pizda atakuje, to wyjebujesz jej taką lepe na mazak, że wypadają jej zęby i idziesz sobie mając w dupie wszystko.
I tak twardy typ,kuflem po łbie wyłapał i wyszedł .
Widziałeś ilu tam było blm-ów z antify, czyli chętnych na spuszczenie wpierdolu białemu suprematyście? To był zdrowy rozsądek, a i tak jakiś brudas się na końcu dojebał.
A lalka wyłapie kilka kopów na ryj na osobności.
Oddać czy nie oddać?
Bić czy nie bić oto jest pytanie?
To ja ci odpowiem na to pytanie.
Należy wyjebać plaskuna.
Dziękuje.
Kobieta która podnosi na kogokolwiek ręke traci status kobiety.
I jej ręka uschnie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów