📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
pizda nie facet
Panowie w takiej sytuacji podnosi się garde i głośno się mówi: " Identyfikuje się jako kobieta " po czym napier*** tego pojeba
rozumie jak by 1 podniósl na nia ręke albo by go zliściowała to by mógł nie zareagować ale jak ona już go bije kuflem jest zagrożenie życia wystarcvzy siadnie na puls i czasem moze byc koniec w takim przypadku już powinna być samo obrona i nie patrzeć że to kopbieta bo tylkjo kuflem bije szmata powinien wstac zakurwic jej żeby następnym razem wiedziała ile kosztują zęby
A ja bym taka przytulaskiem owladnal i nie puscil az sie uspokoi bo jej milosci potrzeba!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów