📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Kobieta która podnosi na kogokolwiek ręke traci status kobiety.
Jan Paweł II
dracov6664 napisał/a:
Kobieta która podnosi na kogokolwiek ręke traci status kobiety.
Racja ale co z tego jak ty zaczniesz się bronić i naskoczy na Ciebie 5 białorycerzy chcących bronić honoru niewiasty i kolejnych 5 czarnuchów widzących okazję poskakać po głowie i skroić buty?
Bo tak kurwa od zawsze było, że jak baba pobije to pizda a nie facet, natomiast jak facet odda to damski bokser z automatu.
Znaczy kiedyś kobiety nie nadużywały tego przywileju "kobiety nawet kwiatkiem" a teraz idą na pewniaka i napierdalają mając w głowie, że facetowi nie wolno się bronić przed kobietą a w razie czego to białe rycerzyki z tłumu polecą bronić biednej uciśnionej księżniczki.
Jak cie baba napierdala publicznie to jako facet masz przejebane bo nieważne co zrobisz to i tak będzie źle.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Znaczy kiedyś kobiety nie nadużywały tego przywileju "kobiety nawet kwiatkiem" a teraz idą na pewniaka i napierdalają mając w głowie, że facetowi nie wolno się bronić przed kobietą a w razie czego to białe rycerzyki z tłumu polecą bronić biednej uciśnionej księżniczki.
Jak cie baba napierdala publicznie to jako facet masz przejebane bo nieważne co zrobisz to i tak będzie źle.
W mordę może i się nie lało, ale obezwładniało się, przyduszało i czekało aż się uspokoi. Natomiast to, że teraz mamy nową fale lewackiego feminizmu nacechowanego mizandryzmem to już inna bajka.
Gdzie on ma instynkt samozachowawczy?
No właśnie ma, bo przecież jak jej odda to już ten tłum spermiarzy co ich widać jak się odwraca kamera, czeka żeby się na niego rzucić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów