📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czaje ze wszystkie komentarze ze pojebana, ze uposledzona, ze pijana albo ze celowo to taka ironia co... bo ze jest po prostu jąkająca to wszyscy wiemy... Swoja droga to racja ze jej tam nie powinno byc, wybrana jedynie chyba wkasnie z tego powodu ze sie jąka bo to takie kurwa nowoczesne docenic ułomnośc. Kiedy jeszcze sluchalem Trojki, byla tam audycja ktora prowadzilo babsko nie wymawijace R, nie dalo sie tego sluchac. Zachodzilem w glowe co za przyjeb ja tam zatrudnil dal czas antenowy
Czaje ze wszystkie komentarze ze pojebana, ze uposledzona, ze pijana albo ze celowo to taka ironia co... bo ze jest po prostu jąkająca to wszyscy wiemy... Swoja droga to racja ze jej tam nie powinno byc, wybrana jedynie chyba wkasnie z tego powodu ze sie jąka bo to takie kurwa nowoczesne docenic ułomnośc. Kiedy jeszcze sluchalem Trojki, byla tam audycja ktora prowadzilo babsko nie wymawijace R, nie dalo sie tego sluchac. Zachodzilem w glowe co za przyjeb ja tam zatrudnil dal czas antenowy
Było tak:
Zenonn napisał/a:
Nie łatwiej by było, żeby napisała i użyła syntezatora mowy ? Po to ktoś go wymyślił i poświęcił kilka lat życia, żeby takie jakaly nie zabierały go innym ludziom próbując coś powiedzieć.
W tym temacie nasz Sejm , jest , jak to się mówi "daleko za murzynami"
Mariusz do Sejmu!
Mariusz do Sejmu !!!!
Mariusz do Sejmu!
Mariusz do Sejmu !!!!
Reptalianie
Masz piwko. Tylko chyba kradnie nieświadomie, bo raczej nie ma pojęcia że jest bohaterką na sadolu.
Ja bym na ich miejscu założył przyciemnianą przyłbicę, bo by mi mordę wykręcało ze śmiechu.
TomRar napisał/a:
Po czym wnioskujesz, że jest upośledzona? Bo ma jeden z kilku rodzajów jąkania?
Wskaż proszę choć jeden dowód, że osoba z wadą wymowy jest upośledzona czy głupsza od innych.
Jąkam się od ponad 20stu lat i sram na takich jak Ty, a dzisiaj mam wyjątkowo płynną kupę, więc doceń wyróżnienie
Skoro masz wadę wymowy to masz upośledzony aparat mowy czyli defekt, wadę jak zwał tak zwał
ja pierdole, z takim talentem to mogla by beatbox napierdalac na koncertach
żydy chyba specjalnie pociągnęli za sznurki żeby wcisnąć to gówno do parlamentu, żeby pierwszego lepszego rdzennego wyjebać za śmianie się z tego czegoś pod pretekstem rasizmu, homofobii, transfobii czy chuj wie jeszcze czego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów