18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Erqti 2021-05-07, 11:23
Czaje ze wszystkie komentarze ze pojebana, ze uposledzona, ze pijana albo ze celowo to taka ironia co... bo ze jest po prostu jąkająca to wszyscy wiemy... Swoja droga to racja ze jej tam nie powinno byc, wybrana jedynie chyba wkasnie z tego powodu ze sie jąka bo to takie kurwa nowoczesne docenic ułomnośc. Kiedy jeszcze sluchalem Trojki, byla tam audycja ktora prowadzilo babsko nie wymawijace R, nie dalo sie tego sluchac. Zachodzilem w glowe co za przyjeb ja tam zatrudnil dal czas antenowy

Czaje ze wszystkie komentarze ze pojebana, ze uposledzona, ze pijana albo ze celowo to taka ironia co... bo ze jest po prostu jąkająca to wszyscy wiemy... Swoja droga to racja ze jej tam nie powinno byc, wybrana jedynie chyba wkasnie z tego powodu ze sie jąka bo to takie kurwa nowoczesne docenic ułomnośc. Kiedy jeszcze sluchalem Trojki, byla tam audycja ktora prowadzilo babsko nie wymawijace R, nie dalo sie tego sluchac. Zachodzilem w glowe co za przyjeb ja tam zatrudnil dal czas antenowy
Zgłoś
r................s 2021-05-07, 11:41
Było tak:

Zenonn napisał/a:

Nie łatwiej by było, żeby napisała i użyła syntezatora mowy ? Po to ktoś go wymyślił i poświęcił kilka lat życia, żeby takie jakaly nie zabierały go innym ludziom próbując coś powiedzieć.

Zgłoś
jimiq 2021-05-07, 13:27
dajcie jej kartkę wreszcie
Zgłoś
mazga50 2021-05-07, 15:55
Odgłosy z sawanny zapodaje.
Zgłoś
Polacco Sivusco 2021-05-07, 16:36
W tym temacie nasz Sejm , jest , jak to się mówi "daleko za murzynami"

Mariusz do Sejmu!

Mariusz do Sejmu !!!!

eeee, szkoda gadać...
Zgłoś
Ludobojstw0 2021-05-07, 17:18
Gady z kosmosu w przebraniu ludzkim zniewolily już Wszystkich ludzi ,ludzie niewolnicy nie masz już wyboru żadnego chyba że ich pozabijać.

Reptalianie

Zgłoś
S_Z_A_L_O_N_Y 2021-05-07, 17:35 2
Masz piwko. Tylko chyba kradnie nieświadomie, bo raczej nie ma pojęcia że jest bohaterką na sadolu.
Zgłoś
mesjans 2021-05-07, 17:52 1
Ja bym na ich miejscu założył przyciemnianą przyłbicę, bo by mi mordę wykręcało ze śmiechu.
Zgłoś
matek87 2021-05-07, 18:46
TomRar napisał/a:

Po czym wnioskujesz, że jest upośledzona? Bo ma jeden z kilku rodzajów jąkania?
Wskaż proszę choć jeden dowód, że osoba z wadą wymowy jest upośledzona czy głupsza od innych.
Jąkam się od ponad 20stu lat i sram na takich jak Ty, a dzisiaj mam wyjątkowo płynną kupę, więc doceń wyróżnienie

Skoro masz wadę wymowy to masz upośledzony aparat mowy czyli defekt, wadę jak zwał tak zwał
Zgłoś
micus 2021-05-08, 8:32
ja pierdole, z takim talentem to mogla by beatbox napierdalac na koncertach
Zgłoś
Szaqal 2021-05-08, 8:46
Myślałem ze to Korwin
Zgłoś
karakal 2021-05-08, 11:34
Kurwa marnuje tylko innym czas.
Zgłoś
MJLuva 2021-05-08, 18:07
jeabni beatboxersi
Zgłoś
borsq 2021-05-08, 20:20
To przypomina napady padaczkowe typu "absence"
Zgłoś
p................a 2021-05-09, 19:54
żydy chyba specjalnie pociągnęli za sznurki żeby wcisnąć to gówno do parlamentu, żeby pierwszego lepszego rdzennego wyjebać za śmianie się z tego czegoś pod pretekstem rasizmu, homofobii, transfobii czy chuj wie jeszcze czego
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów