📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Piwo sie należy
Szkoda tylko że to jak zajebista jest jego "recenzja' zależy od samgo filmu jaki komentuje Niekryty, a nie od niego samego
Szkoda tylko że to jak zajebista jest jego "recenzja' zależy od samgo filmu jaki komentuje Niekryty, a nie od niego samego
Ja pierdole znowu ten mało śmieszny pajac.
nie pierdolcie , czasami daje rade, np dzisiaj
Nie kumam jak możesz stwierdzić, że to mu wyszło. Jedyne co godne uwagi było to odcinek jak mały chłopiec tłumaczy kolegom, jak to tata wkładam mamie "pitoka do pipki", niestety w pracy podczas przerwy sniadaniowej jestem raczony tym programem + jakiś koleś z WP czy czegoś podobnego co narzeka na wszystko, coś z piątkiem czy jakoś tak.
Jest śmieszny czy nie jest... podziwiam go za to, że obejrzał ten wytwór wyobraźni człowieka po 10 tabletkach LSD od początku do końca.
O Boże jaki on fajny i śmieszny. Śmiać mi się chce A tak serio -_- to ciota pokroju Dakanna, który był śmieszny przez parę odcinków, pokazał coś nowego, coś fajnego ale postanowił, że będzie nakurwiał 100000 filmów dziennie i będzie wszędzie gdzie sie da. Podobnie ten klaun. Humor dla dzieci z przedziału 12-15.
Jackyll napisał/a:
a mnie śmieszy i chuj mnie to obchodzi:D
chuj cie obchodzi ze cie to śmieszy?
ps. krytyk odkąd poczuł kase stał sie byle chujem
A ja go lubię za MAKAPAKA właśnie, a teraz zabieram się za pinki-ponkiem, dobranoc
blackhunter6 napisał/a:
Ja pierdole znowu ten mało śmieszny pajac.
on jest beznadziejny, ale MAKAPAKA!
Na samą myśl o tym gościu dostaje się pierdolca nie wiem co w nim ludzie widzą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów