Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Albo poprostu są tak przechujowi, że do tej pory tego nie wykmnili. Wtedy należy im się głód i śmierć.
Wszystkie murzyńskie wynalazki zostały odkryte na śmietnikach białych ludzi. Oprócz much w oczach i AIDS.
cys23, to ja ci to wytłumaczę. Europa uniemożliwiła im rozwój, zniszczyła ich miasta, wykorzystała do własnych celów, zrobiła z nich tanią siłę roboczą, ograniczyła swobodny handel. ziemia w przeważającej części nie jest ich własnością, więc nie mogą jej po prostu uprawiać i sobie spokojnie żyć. konflikty spowodowane nieprzemyślanym wytyczeniem granic też mają w tym swój udział. powodów jest mnóstwo, jeśli interesuje cię ten temat to poczytaj sobie trochę historii
Jakie miasta? Co Europa zniszczyła? Gdy Europejczycy stamtąd się zawijali po wojnie, zostawiali za sobą państwa nierzadko bogatsze, niż czerwone kołchozy pokroju tak zwanej "Polski Ludowej". Gdy tam przyjeżdżali kilkaset lat wcześniej, widzieli głównie szałasy z gówna, prawdopodobnie takie same, jak 40 tysięcy lat temu. Gdzie jest ten rozwój, który im Europa uniemożliwiła?
123qweert czarni wykonują prace ? Hahahahahah. Cyganie są dręczeni ? Ja do nich nie podchodze - to oni nie dają nam żyć.
Tak samo kwestia ma się u cyganów i romów, są dręczeni i nękani przez wszystkie narody nie mogąc w spokoju żyć. Wszystkich tych ludzi powinniście wspierać i im pomagać, nigdy nie wiadomo co was czeka.
Wyjdź. Po prostu wyjdź i nie wracaj.
Wszyscy źle myślicie. Afryka od wieków była wykorzystywana kolejno przez europejczyków, amerykanów. Za wszystkich czarnoskórych powinniście dziękować, wykonują na tych kontynentach często prace której europejczycy nie chcą robić. Afryka a zwłaszcza najbiedniejsze ich kraje powinny dostawać pomoc od europy i ameryki permanentnie, po prostu się należy i koniec. Tak samo kwestia ma się u cyganów i romów, są dręczeni i nękani przez wszystkie narody nie mogąc w spokoju żyć. Wszystkich tych ludzi powinniście wspierać i im pomagać, nigdy nie wiadomo co was czeka.
3/10 bo chociaż się starałeś xD
Ty zdajesz sobie sprawę, na jakim portalu się znajdujesz, co nie? Takie miłosierne pierdolenie względem murzynów i cyganów tu nie przejdzie. Co, może powiesz jeszcze, że ciapaci i żydzi też są nękani i powinno im się 'dać spokój'? Człowieku, kurwa, ogarnij się.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów