Nieporozumienie pedalarza z kiblarzem i trzeba przyznać, że pedalarz ma ciekawe sposoby na rozwiązywanie drogowych sporów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nie no, tak jak nienawidzę tych kurew na rowerach, to ten jednak mi zaimponował, że zestrzelił typa na motorku zainstalowaną przenośną wyrzutnią rakiet. Piwo, dawno się tak nie uśmiałem
Piwko leci
Sstoumer napisał/a:
to że fakt to nawet nie trzeba pisać
ale no całkiem śmieszne
no ubaw po pachy
Ja to sie dziwie ze w ogóle nie wrzucił filmiku z przejażdżki rowerem. Ale z wrzuty na wrzutę jego filmiki są coraz większym barachłem wiec tylko czekać na takie perełki
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
jjuice napisał/a:
Ja to sie dziwie ze w ogóle nie wrzucił filmiku z przejażdżki rowerem. Ale z wrzuty na wrzutę jego filmiki są coraz większym barachłem wiec tylko czekać na takie perełki
Na hardzie masz nigeryjskiego grilla, może to ci osłodzi twój ból istnienia bo ,,znowu sadol umiera"
Jakie są sposoby na odszukanie tematu, który został chujowo otagowany?
Fejk jak chuj
No co Ty?... Autentyczne "Fakty"...
Chwilę później motocyrklista płynął 6 dni rzeką i wychodził tylko nocą.
Czuwaj!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów