📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przecież to tacy sami ludzie, jak....
Jak co?
Burn! Loot! Murder!
Jak co?
Za dwadzieścia lat białasów będą zamykać w rezerwatach, a kto mądry będzie spierdalać do Europy wschodniej.
Bede to powtarzać... Do małp się strzela i do tego piaskowego pawiana co mu przyszedł chyba fajkę dać to samo... Tak samo jak do jebanych kolaborantów... Lubisz malpi figle to będziesz z nimi albo zakopany albo wywieziony
W Krolestwie Niderlandow TAK ale czy ty widzisz typa jest czarny jak smola czy Holendrzy sa czarni ?
Kesmin napisał/a:
W Krolestwie Niderlandow TAK ale czy ty widzisz typa jest czarny jak smola czy Holendrzy sa czarni ?
Są. Holenderscy kominiarze, mechanicy… dobra nie są
Za Prawo i Sprawiedliwość leci piwo bo jestem za.
Pedały nie wiedzą jak było za tuska czy kwacha
nic nie było byłeś albo bogaty albo biedny okradali
Pedały nie wiedzą jak było za tuska czy kwacha
nic nie było byłeś albo bogaty albo biedny okradali
i tak beknie ten co wymyślił ten przystanek
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Sądziłem, że zlikwiduje świadka - błąd!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów