Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
Przepis na murzynka
rockface123 • 2012-01-18, 18:10

i wszystko jasne składniki trudno zdobyć trzeba aż do angoli zapierdalać ale warto !

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
bishfinger 2012-01-18, 19:04
Moja babcia robi pyszne murzynki, składniki bierze z Tesco ...... hmmm już dawno nie widziałem żadnego afrykańczyka

Lepiej walczyć o coś niż żyć bez celu
Zgłoś
p................l 2012-01-18, 23:46 1
polka kurwa ukraina chuj pszenica argentyna!!!!!!!!1jeden

INTERPUNCKJA KURWA!
Trudne słowo ale ważne.
Zgłoś
S................z 2012-01-18, 23:51 2
Podobnie robi się ciasto francuskie

phalaphael napisał/a:

INTERPUNCKJA KURWA!
Trudne słowo ale ważne.

Zabawne. Piszesz o interpunkcji, po czym sam wpierdalasz błąd interpunkcyjny. Przed spójnikami również wstawia się przecinek O ile w ogóle wiesz, co to jest spójnik...
Zgłoś
Kaśka 2012-01-18, 23:53 4
rockface123 napisał/a:

i wszystko jasne składniki trudno zdobyć trzeba aż do angoli zapierdalać ale warto !

Oj wcale nie trzeba, w niektórych przedszkolach są już dostępne
Zgłoś
lukas881 2012-01-18, 23:56 3
Pewnie takie ciasto po przygotowaniu jebie sraniem. Nie polecam
Zgłoś
arek0-1 2012-01-19, 0:09
Już wiem dlaczego moja Mama tak rzadko piecze murzynka
Zgłoś
Konrad26b 2012-01-19, 0:36
Eeee.... Czy słowo "zajeb*ste" jest tak złe, że trzeba czyiś post wyrzucic?? Nic sie nie da napisac bo zaraz post jest kasowany. Jakaś masakra ;/ to też zostanie wyrzucone pewnie i szczerze to mam juz to głęboko w jelicie grubym.
Zgłoś
Kaśka 2012-01-19, 0:41
konrad13b napisał/a:

Eeee.... Czy słowo "zajeb*ste" jest tak złe, że trzeba czyiś post wyrzucic?? Nic sie nie da napisac bo zaraz post jest kasowany. Jakaś masakra ;/ to też zostanie wyrzucone pewnie i szczerze to mam juz to głęboko w jelicie grubym.

Jeżeli napisałeś tylko to słowo to nie dziw się że zostało skasowanie.
Regulamin na który się godziłeś wyraźnie zaznacza że:
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.
Zgłoś
ĸuń 2012-01-19, 0:58
konrad13b, poza tym masz to w powodzie ostrzeżenia
Zgłoś
Konrad26b 2012-01-19, 1:03
Spoko dzięki za wyjaśnienie ;P musze chyba przeczytac w końcu ten regulamin...

Ale najpierw piwo!
Zgłoś
Jeleń_Daniel 2012-01-19, 2:56
Jelito, śledź.
Zgłoś
Ant1984 2012-01-19, 7:55
Naucz się, co to jest pytajnik.

_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/
Głupiec twierdzi, że wie już wszystko. Mądry uważa, że zawsze jest coś jeszcze do nauczenia się.
Zgłoś
bleblebetor 2012-01-19, 8:06
A moja mama robi pyszne pierogi ruskie. Już wiem dlaczego nie ma w okolicy od dłuższego czasu żadnego ruska
Zgłoś
Takewon 2012-01-19, 10:13
lukas881 napisał/a:

Pewnie takie ciasto po przygotowaniu jebie sraniem. Nie polecam

Dlatego przed miksowaniem trzeba wypatroszyć, by jakieś rodzynki z dupy między zębami nie latały
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów