Bierzemy jednego pedalarza i napierdalamy go w mordę aż wymięknie. Dodać sól, pieprz do smaku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czemu takie gówno ma prawo do głosowania, oddychania i życia... Coś poszło nie tak
Pantilion napisał/a:
Czemu takie gówno ma prawo do głosowania, oddychania i życia... Coś poszło nie tak
dlatego jeździ rowerem
A kierownik ze Skody ma to w dupie.... pewnie nie lubi pedalarzy...
pewnie dlatego ze PRAWIE mu bmw zarysował
pelna kulturka, uspil dziadka i zatroszczyl sie o to zeby nikt nie rozjechal roweru i klapka, brawa dla jegomoscia.
ten pedalarz to starsza babka. Sebix Ty Buńczuczny farfoclu hydrant Ci w anus za to
Kuuurwaaa . Miałem kiedyś podobną sytuację . Koleś chciał na solo , no to wyszedłem , a że byłem szybszy to gość wylądował na glebie i przestał się ruszać . Panika w chuj , ludziska dookoła zaczęli się zbierać . W pobliskim sklepie wodę kupiłem , polałem mu gębę i zaczął przychodzić do siebie ale pały już zdążyły przyjechać . Opowiedziałem jak było , koleś mało co pamiętał i na spisaniu się skończyło . Uwierzcie , nie zawsze warto bić drugiego
Jakie tu solo było... gość jeszcze trzymał ręce na kierownicy a już dostał bombę... Poza tym Seba musiał mieć coś na sumieniu, skoro na sam koniec Dżesika wsiadła za kierownicę... I stąd wraca kara śmierci... Nie dla niego, ale dla innych zwyrodnialców, którzy blokują Sebom miejsca w więzieniach...
*myśl o karze śmierci
*myśl o karze śmierci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów