18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Przepraszam można ognia...
Pantilion • 2018-12-19, 11:25
Oczywiście bardzo proszę... podobno wadliwa butla gazowa

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
Gerwazy Waligóra 2018-12-19, 11:32
Klasyczny przypadek fali uderzeniowej!
Zgłoś
madufo 2018-12-19, 12:31 2
dziwna ta zapalniczka, chce taką
Zgłoś
gustav665 2018-12-19, 16:38
kamera nie zarejestrowała niebieskiego płomienia
Zgłoś
UPAdlina 2018-12-19, 17:13 1
A mi to wygląda jak by ktoś zaczął napierdalać do nich z kałacha z samochodu. Trafiając przy tym w jakąś butle z gazem.

stephan bandera to kawał kurwy i cwela.
suno.com/song/a1a8cf9f-5345-47cb-b30c-a8eaf299502d
suno.com/song/c42ea8d2-58c2-4aa9-833d-c223252e6a41
"Operacja specjalna" Putina to operacja wymierzona w Polskę.
Transfer dziczy wrogiej Polsce - uchodźcy.
Zgłoś
Kamilttt 2018-12-19, 17:53
Widać przy ryju delikatny płomień po odpaleniu
Zgłoś
ritu4l 2018-12-19, 23:55
Jestę ekspertę. Najpierw zapłoną gaz obok źródła ognia na ich ryju, później ogień dotarł do źródła gazu no i jeb.

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
Antek01 2018-12-20, 14:59
I nie czuli pewnie zapachu gazu w pomieszczeniu?
Zgłoś
Mardog 2018-12-20, 16:06
@UPAdlina, przypatrz się dobrze, 6 sekunda, gość odpala szluga i od niego się zaczyna, kamera nie uchwyciła zapłonu, przez ułamek sekundy widać płomień na twarzy gościa wtedy się zgina i chwyta za twarz. Gaz wypala się szybko, na początku na niebiesko, ledwo widoczny płomień w świetle, dlatego kamera tego nie zarejestrowała.
Zgłoś
Pielex 2018-12-20, 16:56 1
Palenie zabija.
Zgłoś
Eramod 2018-12-20, 18:38
przeciez to zapalniczka wybuchła matoły jestem ekspertem wiem bo jestem
Zgłoś
78sivy 2018-12-26, 1:02
Walikonie pierdulone ,znawcy stulejojebcy, a zaden nie widzi ze nagranie od tylu puszczone.
Przyuwazcie sobie uwaznie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów