📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
powinieneś sam sobie dać ostrzeżenie za dawanie takiego materiału w porze obiadowej...
@Up Tak? A wyobraź sobie, siedzisz w pizzerii, wpierdalasz podwójną salami z ananasem i wchodzi ci taki. Staje obok twojego stolika, obraca się parę razy i pyta, czy byś mu nie dał na bułkę.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Noniesondze napisał/a:
@Up Tak? A wyobraź sobie, siedzisz w pizzerii, wpierdalasz podwójną salami z ananasem i wchodzi ci taki. Staje obok twojego stolika, obraca się parę razy i pyta, czy byś mu nie dał na bułkę.
Dałbym mu W5
E tam, pewnie kolejny prank-srank. Ten osrany tylko przeprowadza eksperyment społeczny, sprawdzając jak zachowają się ludzie.
Jestem hardcorem, wersja nowa, ulepszona
WIelkie mi coś.
Jak byłem mały, jakoś to nie było dziwne.
Trzeba bylo staremu uwage zwracac czesciej zamiast sie do takich widokow przyzwyczajac
Co to Soros bezdomnym zostal
Wąsaty Janusz z kraju kwitnącej cebuli. To bardzo nieładnie ze strony tego Brytyjczyka, że z taką nietolerancją traktuje zwyczaje innych nacji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów