📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ten z prawej miał pierwszeństwo??
Tak mi sie skojarzylo.
Katastrofa morska, a ci o pedałach...
Powsadzajcie sobie wzajemnie chuje w usta ale w domowym zaciszu, a nie tak publicznie eksponujecie swoją odmienną orientację seksualną.
Powsadzajcie sobie wzajemnie chuje w usta ale w domowym zaciszu, a nie tak publicznie eksponujecie swoją odmienną orientację seksualną.
Powinni wprowadzić jakiś zakaz abordażu
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Nie. Jacht ma obowiązek ustąpić pierwszeństwa. W tym przypadku mamy do czynienia z promem czyli "statkiem". Za doprowadzenie do kursu kolizyjnego i do zderzenia odpowiadają kapitanowie obu jednostek. To tak w skrócie, bo tam jest kilka czynników, żeby to omówić trzeba by usiąść przy flaszce.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Wszyscy mieli pierwszeństwo i tak to się skończyło.
Halman napisał/a:
podejrzane filmy oglądasz...
Szybko wychwyciłeś. Ciekawe, co na to by powiedział Freud.
Człowiek człowiekowi wilkiem, a prom promowi promem
maciekszprotawa napisał/a:
...żeby to omówić trzeba by usiąść przy flaszce.
Ciężko będzie, wszywkę mam
baba za kółkiem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów