przez najnowszy most
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
wiecie ci nailepsze wasze kometaze zamiast kometowac lepiej komus wtykac macie racje wasze 5min w necie jeb...ta sie w banie i mniej koksu czachy przepalone juz
tomkararek napisał/a:
wiecie ci nailepsze wasze kometaze zamiast kometowac lepiej komus wtykac macie racje wasze 5min w necie jeb...ta sie w banie i mniej koksu czachy przepalone juz
A możesz mi to przetłumaczyć na język polski?
Też myślałam, że ten most się zawali. I pomimo tego, że czytałam komentarze to obejrzałam film do końca. Bo fajnie jechał. A i muzyka fajna.
Czajkowski - dziadek do orzechow. Klasyka.
Żyłam nadzieją, że w pewnej chwili jeb.nie
ja osobiście przez taki most bym nie przeszla, a co dopiero przejechala , maskra, podobny tyle, ze duzo szerszy bylo most Świeciu postawiony na czas remontu starego. Taka sama masakra
pany i panie fizyka sie kłania to.................. model gość go niesie i z was......... ma ryk jak ja ........
madmad: model to ty nosisz - model mózgu
Campus Syberia Mongolia Expedition 2009
28.08.2009 most na rzece Witim
576 m długości, 3 m szerokości, 20 m nad lustrem wody
kiedyś jeździły po nim pociągi, teraz to po prostu podkłady kolejowe przymocowane do potężnej stalowej konstrukcji
solidna ruska robota, przeżyje niejeden "nowoczesny" polski most
maps.google.com/ --> 56.224305,115.733487
Campus Syberia Mongolia Expedition 2009
28.08.2009 most na rzece Witim
576 m długości, 3 m szerokości, 20 m nad lustrem wody
kiedyś jeździły po nim pociągi, teraz to po prostu podkłady kolejowe przymocowane do potężnej stalowej konstrukcji
solidna ruska robota, przeżyje niejeden "nowoczesny" polski most
maps.google.com/ --> 56.224305,115.733487
Ja to pieprze, ja pierdolę stary...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów