przez najnowszy most
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
zmarnowałem ponad 3 minuty żeby to zobaczyć
dla osób które czytają najpierw komentarze, a potem oglądają - nie oglądajcie, nie wpadnie do wody;
hypek napisał/a:
dla osób które czytają najpierw komentarze, a potem oglądają - nie oglądajcie, nie wpadnie do wody;
dzięki ocaliłeś 3 minuty mego życia
z "Kevina samego w domu" kurwa! który najeżdża nasze domostwa w każde święta, nie mów że nie słyszałeś bo pie.dolnę.
Nie no szacun. Choc napewno dobrze wiedzieli ze most wytrzyma ;]
ArniHell
Obudz sie, nikt ci nie kaze ogladac tellAvizji a juz zwlaszcza polsatu.
ArniHell
Obudz sie, nikt ci nie kaze ogladac tellAvizji a juz zwlaszcza polsatu.
ArniHell napisał/a:
z "Kevina samego w domu" kurwa! który najeżdża nasze domostwa w każde święta, nie mów że nie słyszałeś bo pie.dolnę.
i tytuł to "Kevin sam w domu"... nie obchodzi mnie z czego to jest bo równie dobrze przy temacie o Kevinie mogę zapytać o tytuł piosenki i ktoś odpowie:
"z tego filmiku jak czymś przez taki most jadą kurwa! nie mów ze nie oglądałeś bo zaraz pie.dolne."
a to i tak w niczym nie pomoże.
Tak więc zastanów się co piszesz. Pytam o tytuł a jak nie wiesz to się nie udzielaj.
huj to nie oglądam...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów