Sadowski znany jazzmann, od lat było wiadomo ze rucha małe dzieci, Rodzice podczas jego koncertów wstawali i mówili by odpierdolił sie od ich dzieci. Temat był znany od ponad 20 lat albo i dłużej. Dopiero niedawno jeden dziennikarz odkopał temat i dostał sadowy zakaz pisania o nim na pół roku.
Znany dziennikarz, słynacy z zamiłowania do szybkich samochodów o którym spiewano "Razdko widuje cię z dziewczętami, a widuje cały czas". Niejaki Kuba Powiatowy, uczeszczał do burdeli gdzie zabawiał sie z 14 letnimi chłopcami.
Znany rezyser, tak samo wielbiciel dojrzewających chłopców, ale tych łowił na Dworcu Centralnym.
Sa nadal bezkarni i kryci przez swoje srodowisko. Zupełnie jak klechy.
kastrować dewiantów a księży w czasie składania ślubów kapłańskich chcą celibatu wycinać narzędzie potencjalnego grzechu ,ciekawe ilu byłoby chętnych
Jestem za pedałom tez obcinac. Uzywaja go niewłasciwie.
Jestem za pedałom tez obcinac. Uzywaja go niewłasciwie.
to co ty poczniesz biedaku
to co ty poczniesz biedaku
Z toba niz już nie pocznę, skoro cię tak uraził ten tekst i wziąłes go sobie do seraca i obraziłes się o pedałów.
teraz mam pewność ze jesteś klechą
i to w mundurze
używać nie właściwie chuja można ruchając laske w dupe także tak głupie jest twoje myślenie ja pisałem o dewiantach którzy robią innym krzywdę palancie
teraz mam pewność ze jesteś klechą
Przeczytaj sam siebie palancie. Chcesz obcinać narzedzie "potencjalbnego" gwałtu. Wiec rozszerzam ta definicje na kolejnych dewiantów.
O obcinaniu potencjalnych narzedzi gwałtu mówia feministki, teraz juz ma pewność ze jesteś jakims transformerem lub lewakiem.
Zabawne jest jak te lewackie media milcza na temat pedofili celebrytów. Wiadomo swoich nie ruszą. A jest tego sporo.
Sadowski znany jazzmann, od lat było wiadomo ze rucha małe dzieci, Rodzice podczas jego koncertów wstawali i mówili by odpierdolił sie od ich dzieci. Temat był znany od ponad 20 lat albo i dłużej. Dopiero niedawno jeden dziennikarz odkopał temat i dostał sadowy zakaz pisania o nim na pół roku.
Znany dziennikarz, słynacy z zamiłowania do szybkich samochodów o którym spiewano "Razdko widuje cię z dziewczętami, a widuje cały czas". Niejaki Kuba Powiatowy, uczeszczał do burdeli gdzie zabawiał sie z 14 letnimi chłopcami.
Znany rezyser, tak samo wielbiciel dojrzewających chłopców, ale tych łowił na Dworcu Centralnym.
Sa nadal bezkarni i kryci przez swoje srodowisko. Zupełnie jak klechy.
Nie no ja pierdole pis tutaj też jest....
tygodnu jeszcze cos ci przekazac jestem przeciwnikiem narzucania woli inaczej myslącym nigdy nie głosowałem na żadną partie krytykuje bez wyjatku od prawa do lewa jesli na to zasługują w mojej subiektywnej opini
Chciałes obcinać klechom wacki. Bo mają w gaciach potencjalnbe narzedzie gwałtu dzieci. Rozumiem ze w celach kolekcjonerskich.
Nie no ja pierdole pis tutaj też jest....
Gdzie?
dla pewnosci jestem heteroseksualny i nie boję sie przyznać ze pochodze z bardzo katolickiej rodziny chodze do koscioła przynajmniej raz w tygodniu jeszcze cos ci przekazac jestem przeciwnikiem narzucania woli inaczej myslącym nigdy nie głosowałem na żadną partie krytykuje bez wyjatku od prawa do lewa jesli na to zasługują w mojej subiektywnej opini tacy jak ty niszczą kosciół od ktorego wszyscy sie odwrócą
Czasem uda Ci się napisać coś śmiesznego, ale ogólnie to widać że masz problem z samodzielnym myśleniem i nie trzymasz ciśnienia. Efektem tego jest to że robisz z siebie idiotę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów