📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Która matka się śmieje jak jej dziecko płacze....
JKRS napisał/a:
Która matka się śmieje jak jej dziecko płacze....
Ta, która nie che mieć dziecka histeryka.
Ja pierdole, żabki sie boii? W jego wieku dzieci kiedys gotowały żabt w puszcze (fajnie sztywnieje), grano w żabi bejzbol czy przypalano je lupami.
@poligon6
Czytając Twoje komentarze doszedłem do wniosku, że masz jakieś zaburzenia. Tym powyżej utwierdziłeś mnie w swoich spostrzeżeniach.
Czytając Twoje komentarze doszedłem do wniosku, że masz jakieś zaburzenia. Tym powyżej utwierdziłeś mnie w swoich spostrzeżeniach.
kotorminator napisał/a:
Czytając Twoje komentarze doszedłem do wniosku, że masz jakieś zaburzenia. Tym powyżej utwierdziłeś mnie w swoich spostrzeżeniac
W dupie mam twoje wnioski, pisze co dzieciaki kiedyś wyrabiały, a to że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem to twój problem.
@up
Gotowanie żab to pikuś. Ukrzyżowanie na żywca przy drodze albo skacząca kula ognia - to dopiero była frajda
Gotowanie żab to pikuś. Ukrzyżowanie na żywca przy drodze albo skacząca kula ognia - to dopiero była frajda
maki1981 napisał/a:
No tak na śmierć zapomniałem o żabim jezusie, a co się działo po filmie Spartakus .
Przypuszczam, że gówniak od mamusi nauczył się reakcji na wszelkiej maści robactwo.
Aż mi się przypomniało, jak za gówniaka robiliśmy szaszłyki z żab, parę na patyk i wrzuciłem sąsiadowi do skrzynki na listy.
My pompowaliśmy przez słomkę i rzucaliśmy pod przejeżdżające samochody, co region to obyczaj
Wstyd przyznać ale i u nas się z żabami bawiło w haniebne sposoby. Cóż... Młodość rządzi się swoimi prawami, racja?
Ja już sobie wyobraziłem jak za 15 lat wchodzi ten gościu do psychiatry i mówi:
Gość: - Panie doktorze znowu śnią mi się żaby. One najpierw siadają mi na ramieniu a potem patrzą się złowrogo i ... i skaczą mi na twarz.
Doktorek: - I co pan wtedy robi?
Gość: - Wtedy budzik mnie budzi i idę pracować do żabki.
Gość: - Panie doktorze znowu śnią mi się żaby. One najpierw siadają mi na ramieniu a potem patrzą się złowrogo i ... i skaczą mi na twarz.
Doktorek: - I co pan wtedy robi?
Gość: - Wtedy budzik mnie budzi i idę pracować do żabki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów