Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jeden z kolegów potem miał problem, że się nad nią znęcamy psychicznie. Szkoda, że to były czasy aparatów VGA za milion kieszonkowego
@up ciekawe jak Ty byś spierdalał :3
Przed wężem? Tylko pizdusie uciekają przed czymś co ma 4 zęby i nie ma nóg. Taka żaba tylko dłuższa Jakbym nie pisał z roboty to wstawiłbym fotkę z targów gadów, na której w jednej łapie dzierżę jednego węża, w drugiej kolejnego i trzeciego mi typ na szyję zakłada.
to wstawiłbym fotkę z targów gadów, na której w jednej łapie dzierżę jednego węża, w drugiej kolejnego i trzeciego mi typ na szyję zakłada.
"Błękitna Ostryga"? czy jakoś tak się ten lokal nazywał???
"Błękitna Ostryga"? czy jakoś tak się ten lokal nazywał???
Czy wy homosie zawsze w temacie, gdzie jest wyraz wąż, kakao, drut, kolejarz, grota musicie wrzucać swoje wspomnienia?
wąż, kakao, drut, kolejarz, grota
Ok, jestes pedalem i lubisz pisac o penisach - mozesz juz przestac, rozumiemy aluzje
Czy wy homosie zawsze w temacie, gdzie jest wyraz wąż...
Wyluzuj, jesteś na Sadistic a nie na forum ofiologicznym i tak mi się jakoś skojarzyło.
Jak czujesz się urażony to sorry!
a tak przy okazji, skończyło się happyendem?
rzuć fotki albo filmik na harda materiał własny jest wysoko piwkowany
Przed wężem? Tylko pizdusie uciekają przed czymś co ma 4 zęby i nie ma nóg. Taka żaba tylko dłuższa Jakbym nie pisał z roboty to wstawiłbym fotkę z targów gadów, na której w jednej łapie dzierżę jednego węża, w drugiej kolejnego i trzeciego mi typ na szyję zakłada.
Ale swoimi przygodami z gejowskich gang bangów to się chwalić nie musisz.
Chciałeś wyjść na bohatera, a wyszedłeś na "bohatera" co ma jaja na tyle duże aby wziąć do ręki jakiegoś mało groźnego gada na targach gejów. Chcesz przykozaczyć swoim kolegom z sadistica to kurwa wstaw filmik jak polujesz na dzikie jadowite węże o wielki pani bochateże...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów