Jeszcze przed chwilą jej nie miała.
Jeszcze przed chwilą jej nie miała.
A teraz wyobraź sobie że to czarne gówno robi takie coś twojej córce. Ale bym kurwie zęby powybijał, jakby trzonowe nie wypadały to palnik w ruch żeby rozszerzyć dziąsła i kombinereczki.
No tak gówno bym zrobił
Jakbyś nauczył swoje dziecko atakować ludzi bez powodu i później utwierdził to wychowanie przez wymierzanie kary osobie, która wymierza sprawiedliwość, to lepiej nie miej dzieci.
Mnie zastanawia czemu nie zostawia sobie tych potrzebnych cz@rnych np. Sportowców a resztę nie wywiozą do afryki? Przciez dasz takiej cz@rnej rodzinie 25 tysięcy dolarów a wjadą do afryki jak szalone.
Nie rozumiem waszego oburzenia, przypominam Wam że biali ludzie dali czarnym ludziom wolność aby byli na równi z białymi więc ta biała Pani która oberwała jest najzwyczajniej słabsza i nie powinna zadzierać z silniejszą ale także trzeba przyznać że ta biała Pani najzwyczajniej nie zasługuje na istnienie w biologicznym zegarze ewolucyjnym ponieważ szkoda marnować spermy na taką bezużyteczną białą samice skoro nawet nie ma instynktu samozachowawczego aby się bronić, tak więc reasumując owszem czarnych nie lubimy ale to wstyd ponieść taką hańbiącą porażkę w walce nawet nie broniąc się, chcielibyście mieć taką żonę która zamiast bronić waszych Synów czy córek to wasza żona zamiast bronić potomstwo jest na to zbyt upośledzona by sama się obronić a co dopiero swoje potomstwo?
posrało cię incelu?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów