Jeszcze przed chwilą jej nie miała.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Jeszcze przed chwilą jej nie miała.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Adae napisał/a:
Jakbyś nauczył swoje dziecko atakować ludzi bez powodu i później utwierdził to wychowanie przez wymierzanie kary osobie, która wymierza sprawiedliwość, to lepiej nie miej dzieci.
Jak wierzysz we wszystko o czym drze ryja jebany asfalt to pewnie też bardzo mocno wspierasz ruch BLM. Przecież to też nie była wina gówna że go odjebali. Jebany baran
panmatador napisał/a:
posrało cię incelu?
Mógłbyś rozmawiać bardziej realnym językiem niż internetowym. Gdzie Ty widzisz w moim zdaniu przesłankę że jestem incelem?
"Incel to skrót od involuntary celibate, czyli "celibat mimo woli". Alana chciała określić tym terminem osoby mające problemy z nawiązywaniem relacji, przede wszystkim seksualnych."
Powiedziałem że biała dziewczyna zasługuje na to na co dostała, pierw sama zaczęła do czarnej a później dostała NAWET się nie broniąc więc raczej nie masz zbyt dużego wyboru w realnym życiu jeśli chodzi o dziewczyny skoro taka biała dziewczyna jest dla Ciebie wartościowa i śmieszne jest to że Ty mnie nazywasz "incelem".
Hmmm,,,, Nie powiem tą czarną jebałbym ...kijem po plecach
nie trzeba byc czarnym zeby takie tarlo odpierdalac, wyjdz z domu i sie przekonaj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów