Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebany klęczał do samego końca.
Z Kleczenia do laski w seminarium miały praktykę doustną
mój szacunek do policji właśnie wypierdolił w kosmos
To idź się pomodlić za to tylko pamiętaj żeby kaganiec posłusznie założyć
Zawsze zastanawiało mnie skąd w u nas (także na sadisticu) tylu obrońców sekty watykańskiej.
Skąd? świnki w seminarium ogladaj i komentują
KSIĄDZ - "Ja też mogę kupić na Allegro taki strój"
koło chuja mi lata kościół,klechy i zabobony. Ale w przeciwieństwie do większości sadoli,ja lata komuny pamiętam i to co obejrzałem teraz , przypomniało mi tamte obrazki. Chuj z księdzem i babciami,ale kurwa jakim prawem policja pacyfikuje prywatne spotkania religijne? To jak będę chlał w domu,z kumplami bez maseczek ,to też mi wjadą na chatę?
To nie jest jego prywatne spotkanie w prywatnym domu jednak, tylko zorganizował sobie nielegalnie nabożeństwo w domu należącym do zakonu Salezjan, którego nie chce opuścić. I to Salezjanie wezwali policję. Dziki lokator, który urządza sobie nielegalne msze w wynajmowanym pokoju i udaje księdza.
A to nie ten sam ksiądz xd
Taaaa to ta sama pizda, a na sadolu pod tym filmikiem policja została zjedzona ze sa ciotami. Teraz ten kutasiarz sie doigrał
Ps. Osobiście zabieranie kogoś za brak maseczki powinno być z miejsca traktowane jak ograniczenie swobod i kolesie powinni być wyjebani z roboty, ale tutaj trzeba zrobić wyjątek bo nie trawie tego skurwysyna vo się tak wcześniej rządził
Najlepsze jest za to, że ty ślepo sam wierzysz w zupełnie absurdalne statystyki i źródła. Oto historia, którą znam z pierwszej ręki. W pewnej firmie jeden z pracowników miał koronę, szef więc posłał wszystkich na badanie na covid. Jedna dziewczyna jak pojechała na miejscu badania i zobaczyła że ma czekać ileś godzin to popierdoliła sprawę i pojechała do domu. Po dwóch dniach do niej dzwonią (przypominam, że mieli dane, bo szef wszystkich zapisał na to badanie) i mówią, że jej test wyszedł pozytywnie (sic!!!). No cuda, kobieta ma pozytywny wynik badania, na które się nawet nie stawiła!!! I cyk, kolejna osoba do statystyk chorych, kolejne oczko w górę.
No i czego to dowodzi twoim zdaniem ? Bo ja podejrzewam że sanepid który do tej pory sprawdzał sobie budki z kebsem, dziś musi obsługiwać 40-50 tys ludzi dziennie taką samą ilością pracowników. To jest oczywiste że przy takim zapierdolu będą pomyłki.
A ty tu spiski węszysz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów