Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie jest ćpun tylko zwykły lewak wygłaszający swoje argumenty.
Dokladnie pierdoli glupoty jak oni
Kurwa mialem tak raz w kosciele na szczescie udalo mi sie doczolgac do churu i nikt sie nie skapnal
chÓru... jprd
Miałem podobnie przy (jak się później okazało) podwójnej dawce LSD , leciałem przez kosmos mijając planety aż dotarłem do Ziemi, następnie miałem taki zoom jakbym używał Google Earth, widziałem kontynent, kraj, miasto i znalazłem siebie, wleciałem do swojej głowy i odzyskałem kontrolę nad swoim ciałem.
Cały trip był w ogóle tak pięknym przeżyciem, że zajęło mi dwa tygodnie na przetrawienie go i ogarnięcie jak bardzo wywrócił mi światopogląd.
Ogólnie polecam sobie wrzucić LSD przynajmniej raz w życiu - ale z głową oczywiście.
Czuję, że oszukujesz i konfabulujesz kolego
Miałem podobnie przy (jak się później okazało) podwójnej dawce LSD , leciałem przez kosmos mijając planety aż dotarłem do Ziemi, następnie miałem taki zoom jakbym używał Google Earth, widziałem kontynent, kraj, miasto i znalazłem siebie, wleciałem do swojej głowy i odzyskałem kontrolę nad swoim ciałem.
Cały trip był w ogóle tak pięknym przeżyciem, że zajęło mi dwa tygodnie na przetrawienie go i ogarnięcie jak bardzo wywrócił mi światopogląd.
Ogólnie polecam sobie wrzucić LSD przynajmniej raz w życiu - ale z głową oczywiście.
a ja polecam DMT.. lsd przy DMT to jakby porownywac piwo to wodki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów