📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dlatego wole lampke wina wypić, lub jedno piwko jak zalać się w trupa i zamienić w warzywo
Nie jestem pewien czy to hipster, czy student informatyki...
Słusznie komuś tam zajebał, swoja drogą skoro był w stanie to zrobic to nie przesadził z alko
ostrzegal? ostrzegal. wiec dostali po mordzie. teraz ktos dostanie drugi raz bo to wstawil
a kumple, to niezłe kutasy... nagrać kumpla i puścić filmik w neta. Wpierdol się należy
Panowie, jak to jest, że człowiek nie może spokojnie na imprezie się zabawić - ujarać, najebać żeby jakaś kurwa nie zacznie nagrywać i ma czelność do neta wrzucać lub rozdawać znajomym co i tak się kończy w necie.
Nie ma honoru już w ludziach..
Nie ma honoru już w ludziach..
A Ja wole zapalić a wy zapijajcie sie w trupa a ja sie z was pośmieje
chuj mnie obchodzi co wolisz procenty tez sa okej tylko trzeba umiec pic lub miec mocna glowe
a jak nie masz mocnej glowy i nie umiesz to gin kurwa to nie jestes Polak
a jak nie masz mocnej glowy i nie umiesz to gin kurwa to nie jestes Polak
tacy ludzie co nagrywają drugiego kolegę i takie coś później wrzucają na YT to nie są koledzy.
To są KOLEHUJE
To są KOLEHUJE
to zalezy jakich sie ma znajomych. jak ja pije z moimi to sie nie nagrywamy ani nic. to co bylo zostaje miedzy nami.
nie prawda to student florystyki i wlasnie robil prace dyplomowa na temat sadzenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów