📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:45
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Riddler vs Czarnuszek
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dlatego wole lampke wina wypić, lub jedno piwko jak zalać się w trupa i zamienić w warzywo
Nie jestem pewien czy to hipster, czy student informatyki...
Słusznie komuś tam zajebał, swoja drogą skoro był w stanie to zrobic to nie przesadził z alko
ostrzegal? ostrzegal. wiec dostali po mordzie. teraz ktos dostanie drugi raz bo to wstawil
a kumple, to niezłe kutasy... nagrać kumpla i puścić filmik w neta. Wpierdol się należy
Panowie, jak to jest, że człowiek nie może spokojnie na imprezie się zabawić - ujarać, najebać żeby jakaś kurwa nie zacznie nagrywać i ma czelność do neta wrzucać lub rozdawać znajomym co i tak się kończy w necie.
Nie ma honoru już w ludziach..
Nie ma honoru już w ludziach..
A Ja wole zapalić a wy zapijajcie sie w trupa a ja sie z was pośmieje
chuj mnie obchodzi co wolisz procenty tez sa okej tylko trzeba umiec pic lub miec mocna glowe
a jak nie masz mocnej glowy i nie umiesz to gin kurwa to nie jestes Polak
a jak nie masz mocnej glowy i nie umiesz to gin kurwa to nie jestes Polak
tacy ludzie co nagrywają drugiego kolegę i takie coś później wrzucają na YT to nie są koledzy.
To są KOLEHUJE
To są KOLEHUJE
Póki się nie odezwał myślałem, że jakiś cygan.
to zalezy jakich sie ma znajomych. jak ja pije z moimi to sie nie nagrywamy ani nic. to co bylo zostaje miedzy nami.
nie prawda to student florystyki i wlasnie robil prace dyplomowa na temat sadzenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów