A więc o to chodziło raperom.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ty się przypadkiem sam nie wyjebałeś?
O to chodzi w calym gejowym hip hop'ie
Placzki w szerokich spodniach z kapturem na glowie za 3 ... 2 ... 1
Całą tą Peję, Hemp Sru i reszta dziadostwa powinno się zamknąć w komorze gazowej.
Uhhh lepiej dam se na wstrzymanie, bo zaraz pseudo fani namierzą mnie kradzionymi telefonami i wpadną na chatę w dwudziestu jak to już mają w zwyczaju.
Uhhh lepiej dam se na wstrzymanie, bo zaraz pseudo fani namierzą mnie kradzionymi telefonami i wpadną na chatę w dwudziestu jak to już mają w zwyczaju.
Fragless napisał/a:
Całą tą Peję, Hemp Sru i reszta dziadostwa powinno się zamknąć w komorze gazowej.
Hejterzy mają pierwszeństwo, pozwól więc...
Co wy hejterskie wywłoki macie do hip hopu? Dostaliście wpierdol kiedyś od typa w szerokich spodniach i pozostał wam uraz psychiczny ? Żałośni obrońcy jedynej słusznej muzyki. Pseudo-metalowi kolesie, co ściągają muze z ynternetu, a swoich wyjebanych w kosmos idoli, oglądają tylko na you tubie, bo koncertów ni ma, a jak są to mama nie pozwoli, a tata pieniędzy nie da . Sracie się jak małolaty w gimnazjum, kto jest bardziej na topie w muzyce. Uświadomcie sobie wreszcie gamonie, że każdy człowiek na tej pojebanej planecie i w tym pojebanym kraju, ma inny tok rozumowania niż wy. Pierdolić podziały.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Co to za pogląd, że jeżeli się uważa jeden gatunek muzyki za chujowy to automatycznie trzeba być fanatykiem innej. Może wśród słuchaczy hiphopu takie coś funkcjonuje, że muzyka jest dla nich jak religia ale u innych jest tak, że słuchają po prostu tego co wpada w ucho a hiphop ni chuja nie wpada w ucho.
@panfamiliada nie jestem metalem, w ogóle nie chcę się podpisywać pod żadną subkulturą, bo to dla mnie jest dziwne, ale HH to rzeczywiście niezbyt górnolotna muzyka. Nie mówię że muza musi mieć nie wiadomo jakie przesłanie, ale disco polo czasami lepiej tekstowo wypada niż spora większość uznanych kawałków HH w odpowiednim środowisku.. Niektóre są fajne, ale to są konkretne utwory, i przedewszystkim, nie są one polskie, bo 90% jak nie więcej polskiego HH to niestety gówno, które robi nam wstyd na arenie między narodowej..
Każdy kto słucha hip-hopu wkłada, ku radości i usiesze, palec w odbyt czarnym braciom i liże im pupę! Nie bądźmy jak ludzie, których przodkowie byli zbyt słabi (lub co tu dużo mówić, głupi) i złapano ich w siatki by wywieźć na drugi kontynent, stwórzmy coś własnego a nie kopiujmy od innych! Jesteśmy potomkami królów, a nie niewolników, pokażmy to!
Cytat:
Każdy kto słucha hip-hopu wkłada, ku radości i usiesze, palec w odbyt czarnym braciom i liże im pupę!
zastanów się nad tym co napisałeś
bloodwar napisał/a:
Każdy kto słucha hip-hopu wkłada, ku radości i usiesze, palec w odbyt czarnym braciom i liże im pupę! Nie bądźmy jak ludzie, których przodkowie byli zbyt słabi (lub co tu dużo mówić, głupi) i złapano ich w siatki by wywieźć na drugi kontynent, stwórzmy coś własnego a nie kopiujmy od innych! Jesteśmy potomkami królów, a nie niewolników, pokażmy to!
Bloodwar, Ty jesteś potomkiem królów??? Twój praprapradziad chodził srać za stodołę i podcierał się garścią słomy. Zresztą mój pewnie też. Jakich królów? Stary ogarnij się. Poza tym słowo 'pupa' powinno być na Sadolu zabronione. Jedyna słuszna forma to 'dupa' i wariacje.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów