📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wycinek z dośc ciekawego filmu z serii "Girls Gone Wild" (koneserzy być może podadzą nawet konkretny odcinek W dalszej części filmiku okazuje się, że typiarka ma ledwo 17 lat więc i tak zgodnie z amerykanskim prawem nie mogli pokazac nic w czym się specjalizują, ale i tak połowa jej wdzięków jest widoczna bez rozbierania
Takah napisał/a:
To coś w jej rękach to jakieś nowe formy patelni? Rozumiem, że na plaży była interesująca wyprzedaż.
Zabiłeś mnie xD
Tępa suka i tyle, nie ma nad czym się rozwodzić.... nie kapuję jej zachowania, może czegoś się wstydzi??
A ja tam wychodzę z założenia że jak suka wyciąga do Ciebie łapy to masz pełne prawo jej je wykręcić Ajjtt
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
mazuch napisał/a:
@Takach: drewniane rakietki do odbijania gumowej piłeczki. Dosyć popularne w nadmorskich miejscowościach, kiedyś jak wyjdziesz z domu to może się z takimi spotkasz:)
Istnieje coś poza moim domem? Myślałem, że to tylko pustka, a pieniądze same się zarabiają i jedzenie samo wskakuje do lodówki, prąd bierze się z patrzenia na monitor etc.
Misiekman napisał/a:
@Up
Możesz powiedzieć po chuj streszczasz filmik nie wypowiadając nawet opinii na jego temat? Zepsułeś mi całą zabawę bo najpierw przeczytałem komentarze...
Wybacz, nie przewidziałem że są tutaj tacy ludzie jak Ty. Masz piwo w ramach przeprosin.
Hm za pierwsze uderzenie tą paletko podobną patelnia dostała by gonga w pape aż by na tej ładnej dupie usiadła z wrażenia....
Czego się spodziewało to głupie dziewczę tak się ubierając ? może, że przejdzie plażą (tudzież w pobliżu) nie zauważona jak murzyn w nocy ?
Głupia laska ...
Czego się spodziewało to głupie dziewczę tak się ubierając ? może, że przejdzie plażą (tudzież w pobliżu) nie zauważona jak murzyn w nocy ?
Głupia laska ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów