18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
Przestań
P................C • 2012-05-14, 22:34
albo zawołam tatusia

Zgłoś
T................h 2012-05-14, 22:43 30
To coś w jej rękach to jakieś nowe formy patelni? Rozumiem, że na plaży była interesująca wyprzedaż.
Zgłoś
Dildowagins 2012-05-14, 22:54 5
God bless America.........

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
takija 2012-05-14, 23:58 1
Koleś ją sprowokował....tzn..i tak miał racje bo fajna dupa... Nie no huj tam, nie bede jej bronił!! Pojebana jakaś. Ziomek jej mówi że fajna dupa i wgl a ta foch i woła tate. W dodatku biega z jakimiś paletkorakietami czy też innymi patelniami....
Zgłoś
M................n 2012-05-15, 0:11 1
@Up
Możesz powiedzieć po chuj streszczasz filmik nie wypowiadając nawet opinii na jego temat? Zepsułeś mi całą zabawę bo najpierw przeczytałem komentarze...
Zgłoś
Rozmiar666 2012-05-15, 0:22 12
@up

Jak czytasz najpierw komentarze, to nie dziw się że psujesz zobie zabawe
Zgłoś
krzysiek0909 2012-05-15, 1:00
Nie chciałbym mieć takiej dziewczyny...
Zgłoś
Astarot 2012-05-15, 8:00
krzysiek0909 napisał/a:

Nie chciałbym mieć takiej dziewczyny...

Tatuś by jej nikomu nie oddał pewnie więc to nikomu nie grozi.

"Potrzebna mi ta parada jak pieprzona dziura w głowie" - J.F. Kennedy
Zgłoś
djoshin 2012-05-15, 13:06
prawie jak niesiołowski
Zgłoś
necrofallus 2012-05-15, 13:52 64
Haha, najpierw ubierze się tak, że pół dupy jej widać, a potem się wkurwia jak ktoś na to zwróci w taki czy inny sposób uwagę Woman logic.
Zgłoś
C................1 2012-05-15, 14:12 25
Zgłoś
ziehzeit 2012-05-15, 14:14 1
Ale jakby ktoś np. filmował waszą dziewczynę komentując przy tym "zajebista dupa" też byście byli zadowoleni? Pewnie przybilibyście piątkę z takim typem.
Zgłoś
Saint Spear 2012-05-15, 14:31 32
0:35

-take off that camera right now

-its a free "bitch"

-im not free
Zgłoś
3m 2012-05-15, 14:51
Amerykański redneck, dziewczyna sobie nie życzy to ten jeszcze naciska. A z drugiej strony powinna podejść i kopnąć go w klejnoty.

Grałem, gram i będę grał!

Emulator, kilka romów, pad bez analogów i zabawa na resztę życia!
Zgłoś
Stabilq 2012-05-15, 16:38 12
@up

co ty pierdolisz?!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów