📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To coś w jej rękach to jakieś nowe formy patelni? Rozumiem, że na plaży była interesująca wyprzedaż.
God bless America.........
Koleś ją sprowokował....tzn..i tak miał racje bo fajna dupa... Nie no huj tam, nie bede jej bronił!! Pojebana jakaś. Ziomek jej mówi że fajna dupa i wgl a ta foch i woła tate. W dodatku biega z jakimiś paletkorakietami czy też innymi patelniami....
@Up
Możesz powiedzieć po chuj streszczasz filmik nie wypowiadając nawet opinii na jego temat? Zepsułeś mi całą zabawę bo najpierw przeczytałem komentarze...
Możesz powiedzieć po chuj streszczasz filmik nie wypowiadając nawet opinii na jego temat? Zepsułeś mi całą zabawę bo najpierw przeczytałem komentarze...
Nie chciałbym mieć takiej dziewczyny...
krzysiek0909 napisał/a:
Nie chciałbym mieć takiej dziewczyny...
Tatuś by jej nikomu nie oddał pewnie więc to nikomu nie grozi.
Amerykański redneck, dziewczyna sobie nie życzy to ten jeszcze naciska. A z drugiej strony powinna podejść i kopnąć go w klejnoty.
Emulator, kilka romów, pad bez analogów i zabawa na resztę życia!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów