18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
ĸuń 2012-01-15, 2:44 17
Kurwa, postawiłem przypadkowo piwo
Zgłoś
Samilo 2012-01-15, 2:47 5
@Koniu - Hańba Ci
Zgłoś
Łynkcynkpynkcynk 2012-01-15, 3:09 14
Nie wiem, ale jak widzę ''oglądniesz'' to wolę nie oglądać.
Zgłoś
a ja wiem??? 2012-01-15, 3:29 1
kurwa ale mieciu się zagotował nie dziwię mu się a ten rudy po lewej to pewnie tusk. chyba lepiej by byłoo jakby średniowiecze wróciło to by hujom łby poodcinał i na pale ponabijał.

kurwa już podwójnie widze i do mon o ihuj
Zgłoś
h3h3 2012-01-15, 3:40 24
Nawet nie oglądam.
Niech zgadnę - mam zrozumieć, że jestem nikim, a korporacje dymają mnie w dupę?
Media kłamią, a wszyscy ludzie żyją podlug systemu?
Nie potrzeba mi do tego filmików... Płacę podatki i to wystarczy...
Przestańcie do chuja wklejać te żałosne rozkminy wielkich myślicieli... O to właśnie chodzi, że nie wszyscy to rozumieją. Nawet jeżeli wkleisz ten filmik, to nie przetłumaczysz stereotypowemu 'dresowi' o co w tym chodzi.
Zgarnianie, kurwa, piw na siłę...
Większość pewnie postawi bro i wymądrzy się, że już dawno to wiedział i powiększy swego e-penisa.

Idźcie sobie kurwa na filozofologie
:Homer:

Swing on the spiral...
Zgłoś
osa79 2012-01-15, 8:43 7
za ten zjebany kawałek wyłączam w 3 sekundzie......... KURWA ILE MOŻNA ???
Zgłoś
eles 2012-01-15, 8:54
@up

nic nie straciles

"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Zgłoś
B................o 2012-01-15, 9:11 1
Całego nie "oglondąłem". Jak ktoś może mi otwierać oczy na świat, kto w tekście serwuje mi tyle błędów stylistycznych :/
Zgłoś
k................a 2012-01-15, 10:42 35
to 300 spartan żyje ????
Zgłoś
Blade ziele 2012-01-15, 11:26 10
większośc komentarzy up są zjebane
Grupa 300, można ich nazywać również Grupa Bilderberg
i to co w filmiku jest opisane dzieje się naprawdę, szkoda, że malo chce cokolwiek wiedzieć o tym co w ogóle się dzieje i co jest ukrywane..
ale chuj z nimi, od zawsze właśnie wpływowi ludzie, mający władzę wiedzieli peną prawdę:
Im czlowiek mniej wie tym łatwiej nim manipulować
I większość z was właśnie zamiast choć trochę ogarniać tematu to wchłnia jak gąbka to co mówią rzeczoznawcy z mediów bez jakiegokolwiek zainteresowania tym, że to stek kłamst

„Hitler miał słuszną ideę, po prostu nie wykorzystał swoich możliwości!"
B. Hicks
Zgłoś
wiczeciezokna 2012-01-15, 12:08
to wszystko co złe to wina Premiera!!!

ps. nie oglądam tego filmu, nie czytam tych komentarzy, bo i tak pewnie są tacy co tak myślą.
Zgłoś
michas02 2012-01-15, 16:03 13
Witam.
Mam kilka pytań do autora posta. Dlaczego mam akurat wierzyć tobie? Dlaczego mając 2 informacje zawsze za prawdziwą przyjmujesz tą gorszą? Skąd wiesz, że grupa 300 spartan naprawde istnieje? Podobno są tak tajni, że nikt o nich nie wie (no może poza autorem filmiku, tobą (jeśli to nie jest jedna i ta sama osoba) i teraz jeszcze mną).

Podsumowywując:
Dlaczego mam uważać, że filmik na youtube, wrzucony przez użytkownika serwisu www.spiskiklamstwapolityka.pl jest bardziej wiarygodny (nawet) od telewizji?
Zgłoś
master of disaster 2012-01-15, 16:29 1
Pomijając wszystko inne to ciekaw jestem na czym Amerykanie zrobili taki zajebisty interes w Wietnamie? 7 bilionów to całkiem sporo biorąc pod uwagę że wszystkie wydatki budżetowe USA w zeszłym roku wyniosły ok 3,8 biliona. W Wietnamie ropa wystepuje jedynie na stacjach benzynowych, nawet jeśli je wszystkie skorili to zostaje jeszcze jakies 6,99 biliona $ wiec co? Ryż?
Zgłoś
Maselniczykov 2012-01-15, 17:23
Takich filmikow, bez zwatpienia powinno byc wiecej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów