więcej takich filmików na
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nie wiem, ale jak widzę ''oglądniesz'' to wolę nie oglądać.
kurwa ale mieciu się zagotował nie dziwię mu się a ten rudy po lewej to pewnie tusk. chyba lepiej by byłoo jakby średniowiecze wróciło to by hujom łby poodcinał i na pale ponabijał.
kurwa już podwójnie widze i do mon o ihuj
kurwa już podwójnie widze i do mon o ihuj
Nawet nie oglądam.
Niech zgadnę - mam zrozumieć, że jestem nikim, a korporacje dymają mnie w dupę?
Media kłamią, a wszyscy ludzie żyją podlug systemu?
Nie potrzeba mi do tego filmików... Płacę podatki i to wystarczy...
Przestańcie do chuja wklejać te żałosne rozkminy wielkich myślicieli... O to właśnie chodzi, że nie wszyscy to rozumieją. Nawet jeżeli wkleisz ten filmik, to nie przetłumaczysz stereotypowemu 'dresowi' o co w tym chodzi.
Zgarnianie, kurwa, piw na siłę...
Większość pewnie postawi bro i wymądrzy się, że już dawno to wiedział i powiększy swego e-penisa.
Idźcie sobie kurwa na filozofologie
:Homer:
Niech zgadnę - mam zrozumieć, że jestem nikim, a korporacje dymają mnie w dupę?
Media kłamią, a wszyscy ludzie żyją podlug systemu?
Nie potrzeba mi do tego filmików... Płacę podatki i to wystarczy...
Przestańcie do chuja wklejać te żałosne rozkminy wielkich myślicieli... O to właśnie chodzi, że nie wszyscy to rozumieją. Nawet jeżeli wkleisz ten filmik, to nie przetłumaczysz stereotypowemu 'dresowi' o co w tym chodzi.
Zgarnianie, kurwa, piw na siłę...
Większość pewnie postawi bro i wymądrzy się, że już dawno to wiedział i powiększy swego e-penisa.
Idźcie sobie kurwa na filozofologie
:Homer:
nic nie straciles
nic nie straciles
większośc komentarzy up są zjebane
Grupa 300, można ich nazywać również Grupa Bilderberg
i to co w filmiku jest opisane dzieje się naprawdę, szkoda, że malo chce cokolwiek wiedzieć o tym co w ogóle się dzieje i co jest ukrywane..
ale chuj z nimi, od zawsze właśnie wpływowi ludzie, mający władzę wiedzieli peną prawdę:
Im czlowiek mniej wie tym łatwiej nim manipulować
I większość z was właśnie zamiast choć trochę ogarniać tematu to wchłnia jak gąbka to co mówią rzeczoznawcy z mediów bez jakiegokolwiek zainteresowania tym, że to stek kłamst
B. Hicks
Grupa 300, można ich nazywać również Grupa Bilderberg
i to co w filmiku jest opisane dzieje się naprawdę, szkoda, że malo chce cokolwiek wiedzieć o tym co w ogóle się dzieje i co jest ukrywane..
ale chuj z nimi, od zawsze właśnie wpływowi ludzie, mający władzę wiedzieli peną prawdę:
Im czlowiek mniej wie tym łatwiej nim manipulować
I większość z was właśnie zamiast choć trochę ogarniać tematu to wchłnia jak gąbka to co mówią rzeczoznawcy z mediów bez jakiegokolwiek zainteresowania tym, że to stek kłamst
ps. nie oglądam tego filmu, nie czytam tych komentarzy, bo i tak pewnie są tacy co tak myślą.
Witam.
Mam kilka pytań do autora posta. Dlaczego mam akurat wierzyć tobie? Dlaczego mając 2 informacje zawsze za prawdziwą przyjmujesz tą gorszą? Skąd wiesz, że grupa 300 spartan naprawde istnieje? Podobno są tak tajni, że nikt o nich nie wie (no może poza autorem filmiku, tobą (jeśli to nie jest jedna i ta sama osoba) i teraz jeszcze mną).
Podsumowywując:
Dlaczego mam uważać, że filmik na youtube, wrzucony przez użytkownika serwisu www.spiskiklamstwapolityka.pl jest bardziej wiarygodny (nawet) od telewizji?
Mam kilka pytań do autora posta. Dlaczego mam akurat wierzyć tobie? Dlaczego mając 2 informacje zawsze za prawdziwą przyjmujesz tą gorszą? Skąd wiesz, że grupa 300 spartan naprawde istnieje? Podobno są tak tajni, że nikt o nich nie wie (no może poza autorem filmiku, tobą (jeśli to nie jest jedna i ta sama osoba) i teraz jeszcze mną).
Podsumowywując:
Dlaczego mam uważać, że filmik na youtube, wrzucony przez użytkownika serwisu www.spiskiklamstwapolityka.pl jest bardziej wiarygodny (nawet) od telewizji?
Pomijając wszystko inne to ciekaw jestem na czym Amerykanie zrobili taki zajebisty interes w Wietnamie? 7 bilionów to całkiem sporo biorąc pod uwagę że wszystkie wydatki budżetowe USA w zeszłym roku wyniosły ok 3,8 biliona. W Wietnamie ropa wystepuje jedynie na stacjach benzynowych, nawet jeśli je wszystkie skorili to zostaje jeszcze jakies 6,99 biliona $ wiec co? Ryż?
Takich filmikow, bez zwatpienia powinno byc wiecej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów